Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Clip nou de la Narcotic Sound and Christian D feat. Iankoo - "Bye Bye" - VIDEOCLIP

După un an de pauză, proiectul Narcotic Sound and Christian D revine în această toamnă cu videoclipul noului single "Bye Bye" feat. Iankoo. Piesa marchează și o schimbare a soundului care a consacrat proiectul pe scena dance-house din România.

Publicat

pe

Secvență clip Narcotic Sound and Christian D feat. Iankoo - "Bye Bye"
Secvență clip Narcotic Sound and Christian D feat. Iankoo - "Bye Bye"

Proiectul Narcotic Sound and Christian D a lansat un nou videoclip. Acesta a fost realizat pentru single-ul "Bye Bye", o colaborare cu DJ Iankoo. Versurile piesei descriu sfârșitul unei relații de iubire, iar videoclipul ne arată ce poate face o femeie rănită și părăsită de iubit. Personajul principal feminin alege să se răzbune pe cel care s-a despărțit de ea. Tânăra îi incendiează mașina fostului iubit fără nici un pic de regret, din contră, la final este extrem de mulțumită de isprava sa.

Narcotic Sound este un proiect dance-house din România, produs de Marius Mirică, în urmă cu aproximativ 4 ani. Denumirea Narcotic Sound caracterizează foarte bine ceea ce Marius vrea sa transmită prin muzica lui: energie, un sound fresh și voci dinamice. Vocalul proiectului este Cristian Dumitrescu, cunoscut sub numele de scenă Christian D. Acesta a făcut parte din trupa Refflex.

Primul hit al proiectului a fost piesa "Mamasita". În 2010, melodia a fost lansată cum mare încredere, iar așteptările artiștilor au fost pe măsură. Textul în limba portugheză s-a modelat perfect pe ritmul energic și finele influențe pariziene. A fost o rețetă de succes, hitul ajungând pe primele poziții atât în clasamentele de specialitate naționale, cât și în cele internaționale. În total, "Mamasita" a reușit să strângă pe YouTube peste 10 milioane de vizualizări. 

După acest incredibil succes au urmat hit-urile "Danca Bonito", "Poesia de Amor" și "Vai", lansat în vara anului trecut. Single-ul a definit perfect stilul narcoticilor, fiind o piesă dance, cu influențe latine. După mai bine de un an pauză, proiectul a revenit cu "Bye Bye", single ce marchează și o schimbare de sound.

Narcotic Sound and Christian D feat. Iankoo - "Bye Bye"

Comentează

Trending