Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Muse lansează un DVD cu înregistrări din cel mai mare concert din 2013

Prezenți la iHeartRadio Music Festival, membrii Muse au povestit despre viitoarele proiecte ale trupei. Britanicii vor lansa anul acesta un DVD cu înregistrări din cadrul concertului susținut pe Stadionul Olimpic din Roma. Filmul va avea cea mai bună rezoluție în care a fost filmat vreodată un concert, respectiv 4K.

Publicat

pe

Muse
Muse │ FOTO: abelgaloismuse.blogspot.com

Muse a avut o vară încărcată anul acesta, trupa având programate concerte peste tot în Europa. Turneul de promovare al albumului "The 2nd Law" a oferit formației prilejul de a cânta pe cela mai impresionante stadioane ale lumii, multe dintre concerte fiind sold-out.

Fanii care nu au putut ajunge la niciunul dintre evenimente se vor putea bucura în curând de experiența live a celui mai mare concert Muse din 2013. Trupa va lansa anul acesta un DVD ce conține înregistrări din concertul susținut pe Stadionul Olimpic din Roma, a cărui capacitate ajunge la 78.000 de locuri.

"Vara asta am avut un concert foarte mare în Roma, pe Stadionul Olimpic. Acesta a fost probabil cel mai mare concert al anului. DVD-ul va fi lansat la rezoluție 4K, cea mai bună rezoluție în care a fost înregistrat vreodată un concert. Va fi de patru ori mai performant decât HD-ul, așa încât micile detalii vor fi ridicol de bine definite. Veți putea vedea fiecare persoană din public, le veți putea observa fiecare gest", a povestit Matt Bellamy pentru Rolling Stone.

DVD-ul va fi lansat în ediție limitată, urmând să ruleze în doar câteva cinematografe Imax. Pentru anul viitor Muse au în agendă câteva festivaluri, însă nu acestea vor fi prioritatea trupei.

"Anul viitor vom participa probabil la unul sau două festivaluri, dar ne vom concentra atenția mai mult pe înregistrarea unui nou album".

Cel mai recent album Muse, "The 2nd Law", a fost lansat în toamna anului 2012. Materialul discografic a fost certificat cu platină în UK, Franța și Italia.

Muse - Live At Rome Olympic Stadium (Trailer)

Muse - "Madness" (Live War Child 20th Anniversary Show 2013)

Trending