Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Nick Cave and The Bad Seeds
INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Maluma
Poze de la concertul Scorpions de la Romexpo București - 2018 INFO CONCERT:
Neversea 2018
RECOMANDARE: Prinde reduceri de până la 50% în Revoluția Prețurilor @ EMAG

Motorhead lansează noul album "Aftershock" în octombrie

După 3 ani de pauză, trupa Motorhead revine cu un nou album. Intitulat "Aftershock", materialul va apărea în această toamnă și va fi precedat de single-ul "Heartbreaker".
MOTORHEAD la OST Fest 2012

MOTORHEAD la OST Fest 2012 (foto: Teodora Maftei / InfoMusic.ro)

Noul album al trupei Motorhead va fi lansat pe data de 21 octombrie în Europa. Intitulat "Aftershock", discul vine după 3 ani de la ultimul material "The World Is Yours" din 2010. De asemenea, grupul a anunțat că primul single extras se va numi "Hearbreaker". Motorhead va susține și un turneu de promovare, ce va debuta pe 7 noiembrie la Zurich, Elveția.

Albumul cu numărul 21 a fost înregistrat în studiourile RG Studios din North Hollywood și a fost produs de Cameron Webb. Lemmy, solistul formației este atât de mândru de material încât a ascultat încontinuu în ultimele luni noile piese. "Fură-l dacă trebuie, cumpără-l dacă poți" - le-a transmis Lemmy fanilor Motorhead.

În ultimii ani, trupa nu s-a ocupat doar de muzică. Motorhead și-a lansat propria marcă de căști - Motorheadphones, cu un design conceput special pentru ascultătorii muzicii rock. Formația și-a deschis un magazin de băuturi alcoolice - Motorhead Drinks Shop, în cadrul căruia vinde propriile mărci de vodka, bere și vin.

Noul turneu este așteptat cu nerăbdare de către fani întrucât, vara aceasta, Motorhead a anulat o serie de concerte din Europa, din cauza problemelor de sănătate ale lui Lemmy. Artistului în vârstă de 67 de ani i-a fost descoperit un hematom, iar doctorii i-au interzis că concerteze până nu rezolvă problema. De asemenea, se pare că acesta are probleme cu inima și este nevoit să folosească un defibrilator.

Pe cei de la Motorhead am avut ocazia să-i vedem live anul trecut, în cadrul festivalului OST Fest. Trupa a fost headliner în ultima zi de festival. Concertul a avut loc la Romexpo, pe 17 iunie - Vezi poze de la concert și citește recenzia.

Motorhead - "Aftershock" album cover

Motorhead - "Aftershock" album cover

Citește mai multe despre Motörhead
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kylie Minogue și Laura Pausini cântă în duet "Limpido" - LYRIC VIDEO

Laura Pausini a dezvăluit recent fructul unei colaborări neașteptate. Artista de origine italiană interpretează noul single său "Limpido" în duet...

Închide