Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Miley Cyrus - "Wrecking Ball" a ajuns pe primul loc în topul Billboard

După recordul de vizualizări de pe VEVO, Miley Cyrus atinge o nouă performanță cu piesa "Wrecking Ball". Single-ul a ajuns în fruntea topului Billboard Hot 100, piesa marcând primul său "number one" în acest clasament.

Publicat

pe

Miley Cyrus - "Wrecking Ball"
Miley Cyrus - "Wrecking Ball"

Rețeta aparițiilor controversate pare să funcționeze pentru Miley Cyrus. După videoclipul piesei "We Can’t Stop", în care artista apare în ipostaze indecente alături de ursuleți de pluș, și prestația de la MTV VMA, criticată în presă din cauza mișcărilor de dans ce aveau conotații sexuale, Miley a ales să se dezbrace în noul său clip, "Wrecking Ball".

Expunerea sa constantă în atenția presei a dat, însă, roade, artista ajungând săptămâna aceasta pe primul loc în topul Billboard Hot 100. "Wrecking Ball" a surclasat piesa "Roar" a lui Katy Perry, performanța fiind susținută de 447 de mii de descărcări pe internet, două recorduri VEVO și difuzare constantă pe posturile de radio.

La o zi de la lansarea videoclipului "Wrecking Ball", Miley Cyrus. a strâns 19.3 milioane de vizionări, declasând trupa One Direction, care avea în palmares 12.3 milioane de vizualizări ale clipului "Best Song Ever", cumulate în același interval de timp. Recordul stabilit de Miley Cyrus nu este primul de acest fel. Același parcurs a fost urmat și de clipul precedent al artistei, "We Can’t Stop", care a obținut 10.7 milioane de vizionări, trecând pe primul loc în topul VEVO, înaintea lui Justin Bieber.

Deși mulți susțin că singurul motiv pentru care "Wrecking Ball" a primit atât de multă atenție este nuditatea, artista în vârstă de 20 de ani spune că videoclipul are mult mai multe de oferit și că mesajul piesei nu se reduce la faptul că apare dezbrăcată.

"Dacă oamenii ar trece peste elementele de nuditate și s-ar uita cu atenție ar putea observa că felul în care interpretez piesa transmite ideea de durere și distrugere interioară. Oricine cred a trecut printr-un astfel de moment, așa încât se poate identifica cu mesajul piesei."

De asemenea, Miley Cyrus mărturisește că i-a fost mult mai greu să filmeze acest clip, comparativ cu cele anterioare, deoarece a dorit să transmită ideea de vulnerabilitate. Artista pop își invită fanii să vadă dincolo de nuditate și să-și folosească imaginația pentru a înțelege substraturile clipului.

Miley Cyrus - "Wrecking Ball" (Videoclip Explicit)

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Avionul în care se afla Miley Cyrus a fost lovit de fulger - FOTO

Miley Cyrus și membrii echipei sale au trecut prin momente de groază după ce avionul în care se aflau a fost lovit de fulger. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Detalii, foto și video în articol.

Publicat

pe

Miley Cyrus în cadrul concertului Final Four NCAA
Miley Cyrus în cadrul concertului Final Four NCAA │ FOTO: Captură YouTube

Miley Cyrus se află în plin turneu în America de Sud, iar pe 23 martie, artista ar fi trebuit să concerteze la festivalul Asuncionico din Paraguay. Planurile i-au fost date peste cap de o furtună. Avionul în care se afla cântăreața a fost lovit de fulger și a trebuit să aterizeze de urgență.

În ciuda experienței înfricoșătoare, nimeni de la bordul avionului nu a fost rănit. Miley a postat pe pagina sa de Instagram un clip din timpul furtunii, dar și o poză în care se vede avaria cauzată de fulger.

De asemenea, artista le-a transmis un mesaj fanilor îngrijorați:

"Fanilor și celor care s-au speriat după ce au auzit despre zborul meu spre Asuncion. Avionul nostru a fost prins în mijlocul unei furtuni neașteptate și lovit de fulger. Echipa, trupa, prietenii și membrii familiei care călătoreau alături de mine sunt bine, după ce am aterizat de urgență. Din păcate, nu am putut ajunge în Paraguay. Vă iubesc!"

Miley Cyrus se număra printre headlinerii festivalului Asuncionico, alături de Foo Fighters, Doja Cat sau Machine Gun Kelly. Ieri, organizatorii au anunțat că anulează întreaga ediție din acest an din cauza furtunilor și ploilor abundente.

Citește în continuare

Trending