Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Miley Cyrus susține că nuditatea din "Wrecking Ball" nu e mesajul piesei

De când videoclipul "Wrecking Ball" a fost lansat, presa și publicul insistă pe faptul că Miley Cyrus apare complet dezbrăcată, mulți criticând decizia ei de a se afișa în acest mod. În apărarea sa, artista susține că nuditatea nu a fost decât un artificiu și că mesajul piesei este de fapt unul profund.
Miley Cyrus -

Miley Cyrus - "Wrecking Ball"

Deși a stabilit recent un nou record pe VEVO, cumulând peste 19 milioane de vizionări prin clipul "Wrecking Ball", Miley Cyrus a fost din nou criticată, mulți susținând că singurul motiv pentru care a primit atât de multă atenție este nuditatea. Artista în vârstă de 20 de ani spune însă că videoclipul are mult mai multe de oferit și că mesajul piesei nu se reduce la faptul că apare dezbrăcată.

"Dacă oamenii ar trece peste elementele de nuditate și s-ar uita cu atenție ar putea observa că felul în care interpretez piesa transmite ideea de durere și distrugere interioară. Oricine cred a trecut printr-un astfel de moment, așa încât se poate identifica cu mesajul piesei."

De asemenea, Miley Cyrus mărturisește că i-a fost mult mai greu să filmeze acest clip, comparativ cu cele anterioare, deoarece a dorit să transmită ideea de vulnerabilitate. Artista pop își invită fanii să vadă dincolo de nuditate și să-și folosească imaginația pentru a înțelege substraturile clipului.

Deși Miley Cyrus este considerată de către cei mai în vârstă un exemplu negativ pentru tinerii adolescenți, artista beneficiază de susținerea necondiționată a familiei. Tatăl lui Miley,  Billy Ray Cyrus,  insistă pe faptul că fiica sa este cu adevărat talentată și că indiferent cum ar fi îmbrăcată, acest lucru nu poate fi ignorat.

"Nu ar fi contat dacă Miley apărea în acest clip îmbrăcată în blugi și o bluză croșetată. Piesa este foarte bună iar interpretarea sa demonstrează că are o voce deosebită și un talent de netăgăduit."

Miley Cyrus - "Wrecking Ball" (Videoclip Explicit)

Miley Cyrus promovează momentan albumul "Bangerz", ce va apărea pe piață pe 8 octombrie 2013. Pentru acest material Miley a colaborat cu producătorii Mike Will Made It și Pharrell Williams.

Tracklist "Bangerz"

 1. "Adore You"
 2. "We Can't Stop"
 3. "SMS (Bangerz)" (featuring Britney Spears)
 4. "4x4" (featuring Nelly)
 5. "My Darlin'" (featuring Future)
 6. "Wrecking Ball"
 7. "Love Money Party" (featuring Big Sean)
 8. "Get It Right"
 9. "Drive"
 10. "FU" (featuring French Montana)
 11. "Do My Thang"
 12. "Maybe You're Right"
 13. "Someone Else"

Citește mai multe despre Miley Cyrus
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sișu și Alex Velea au lansat clipul "Spre Stele" - VIDEOCLIP NECENZURAT

Sișu a lansat mult așteptatul videoclip "Spre Stele". Piesa este o colaborare cu Alex Velea și este extrasă de pe...

Închide