Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare" Sandra Izbașa la Masked Singer România 2020Sandra Izbașa a fost primul personaj demascat la Masked Singer Romania - VIDEO Jojo a câștigat prima emisiune Te cunosc de undeva! cu rolul Evora (Taraful de la Vărbilău)Jojo a câștigat primul episod de transformări la "Te cunosc de undeva! #15"

Miley Cyrus ignoră criticile privind prestația de la VMA - VIDEO

La aproximativ o săptămână de la prestația sa pe scena MTV VMA, Miley Cyrus discută deschis despre intențiile din spatele show-ului oferit publicului spectator. Conform artistei, nimic din ceea ce a făcut nu este ieșit din comun, mulți alții urmând același tipar înaintea sa.
Robin Thicke și Miley Cyrus la MTV VMA 2013

Robin Thicke și Miley Cyrus la MTV VMA 2013

Miley Cyrus a oferit presei cel mai fierbinte subiect mediatic din ultimele săptămâni. Prestația sa din cadrul MTV VMA 2013 a stârnit multe critici, în special din partea Consiliului Părinților din cadrul televiziunii. Reprezentanții acestui consiliu au acuzat postul MTV de difuzarea unui program necorespunzător copiilor de 14 ani, aceasta fiind limita de vârstă admisă pentru urmărirea show-ului. De asemenea, Miley Cyrus este din perspectiva acestora un exemplu negativ pentru tinerii adolescenți, gesturile sexuale explicite incluse în coregrafie fiind intolerabile.

În ciuda acuzațiilor aduse și a criticilor primite, Miley Cyrus crede că ceea ce a făcut se încadrează perfect în rutina unor astfel de show-uri.

"Nu acord atenție criticilor pentru că am mai văzut scenariul ăsta de atâtea ori. Voi de câte ori ați văzut prestații de genul ăsta în industria pop? Madonna a făcut-o. Britney a făcut-o. Asta vrei să faci la VMA, să scrii istorie", a declarat Miley Cyrus.

Miley Cyrus este uimită, de asemenea, de reacțiile pe care le-a declanșat, mărturisind că unii acordă mai multă atenție decât ea evenimentului în discuție.

"Oamenii se gândesc prea mult la ceea ce s-a întâmplat la VMA. Se gândesc mai mult decât m-am gândit eu atunci când m-am urcat pe scenă."

Primul interviu cu Miley Cyrus după prestația de la MTV VMA

Pe de altă parte, Robin Thicke, partenerul lui Miley Cyrus în cadrul memorabilei prestații, crede că artista pop l-a eclipsat.

"Robin a crezut că va fi distractiv să o includă și pe Miley în numărul său artistic, dar nu și-a dat seama că îl va pune în umbră. Gala premiilor MTV trebuia să fie seara lui. Nu cred că ar mai fi fost de acord să cânte împreună cu ea dacă ar fi știut cum va reacționa publicul", a mărturisit o sursă internă pentru Us Weekly.

Pentru mai multe detalii privind implicarea lui Robin Thicke în acest număr artistic puteți citi un articol anterior. Prestația din cadrul VMA poate fi urmărită mai jos.

Miley Cyrus și Robin Thicke la MTV VMA

Citește mai multe despre Miley CyrusRobin Thicke
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Arctic Monkeys a lansat "I Want It All" - AUDIO

Formația britanică Arctic Monkeys a lansat o nouă piesă, care poate fi ascultată pe InfoMusic, intitulată "I Want It All"....

Închide