Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Miley Cyrus cântă rap în noul single "23" al lui Mike Will Made It - VIDEOCLIP

Miley Cyrus a trecut de la pop la rap în noua piesă "23" a lui Mike Will Made It. Deși stilul muzical este diferit, elementele devenite "embleme" ale artistei pop sunt prezente și în noul videoclip al rapper-ului. Miley Cyrus apare îmbrăcată sumar, ține în mână degetul de spumă care a creat discuții la VMA și scoate limba.
Miley Cyrus -

Miley Cyrus - "23" feat, Mike Will Made It (secvență videoclip)

Nimic din ceea ce face Miley Cyrus în ultima perioadă nu trece neobservat. Această atenție mediatică își are nucleul la gala premiilor MTV VMA 2013, în care degetul de spumă, considerat simbol al susținerii unei echipe în sport, a fost "denigrat" și dansul cu conotații sexuale a fost criticat la scenă deschisă. Momentul a fost urmat de lansarea videoclipului "Wrecking Ball", în noua sa apariție Miley Cyrus optând pentru "un stil vestimentar lejer", respectiv fie chiloți și maiou, fie nimic.

Secvența cu tânăra artistă pop balansându-se dezbrăcată pe o sferă de metal folosită la demolări a făcut înconjurul internetului, stârnind discuții aprinse pe tema "e plăcut vederii ce face Miley Cyrus?". Pe fondul acestui nou conflict de opinii în rândul publicului, Miley și-a adăugat în palmares două recorduri VEVO și un prim hit în topul Billboard Hot 100.

Single-ul "23", în care Miley Cyrus cântă rap, este inclus pe albumul de debut al lui Mike Will Made It, "Est. in 1989, Pt. 3". Inițial rapper-ul nu a dorit ca artista pop să fie inclusă pe lista colaborărilor, alături de Wiz Khalifa și Juicy J, însă după ce a ascultat-o cântându-i versurile s-a răzgândit.

Povestea prezentată în videoclipul piesei are loc într-un liceu din Brooklyn. Înregistrările au avut loc în august, de partea de regizare ocupându-se Hannah Lux-Davis. În clip, Miley Cyrus apare îmbrăcată sumar, degetul de spumă fiind din nou folosit, spre dezacordul inventatorului său, Steve Chmelar. Refrenul interpretat de artistă vorbește despre consumul recreațional de droguri, jocul cu mingea de baschet, precum și începutul clipului amintind pe alocuri de "Baby One More Time" al lui Britney Spears.

Mike Will Made It feat. Miley Cyrus, Wiz Khalifa, Juicy J - "23" (Explicit)

Citește mai multe despre Miley Cyrus
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Se lansează aplicația John Lennon: The Bermuda Tapes

Cu ocazia aniversării a 33 de ani de la lansarea albumului "Double Fantasy" semnat de Lennon și Yoko, se lansează...

Închide