Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

"Metallica - Through The Never", secvențe de la filmări - VIDEO

Metallica a dezvăluit recent două clipuri ce conțin secvențe de la filmările peliculei 3D "Through The Never". Filmul va debuta în cinematografele IMAX pe 27 septembrie în Statele Unite, iar începând cu 4 octombrie va fi disponibil în întreaga lume.
Trupa Metallica

Trupa Metallica

Cu doar câteva zile înainte de premiera în cinematografe, fanii Metallica sunt invitați să arunce o privire în spatele cortinei filmului 3D "Through The Never". Cele două mini-documentare ce pot fi urmărite mai jos au fost filmate în 2010 și prezintă secvențe de la filmările pelicului, precum și interviuri cu membrii trupei și oamenii implicați în producție.

"Metallica - Through The Never" este o producție inedită ce îmbină o poveste SF cu un concert Metallica. Avem astfel 2 fire narative: concertul susținut de formație pe o scenă de dimensiuni impresionante și în paralel aventurile suprarealiste în care este prins un tânăr din staff-ul trupei. Acțiunile se petrec în același timp, legătura dintre ele urmând să o decoperim la vizionarea filmului.

Tânărul este interpretat de Dane DeHaan, cunoscut pentru rolurile din "Chronicle" și "The Amazing Spider-Man 2". Scenariul și regia sunt semnate de Nimrod Antal, iar producția a fost realizată de Charlotte Huggins.

Legat de filmul 3D, Ulrich a precizat că întregul concept a plecat de la faptul că și-au dorit să facă un film despre o scenă. Metallica a construit o scenă imensă din care se ridică cruci, ies flăcări, lasere, holograme și elemente simbolistice ce amintesc de cele mai importante momente din cariera formației. Pentru producerea acestui film, trupa a investit în jur de 20 de milioane de dolari.

"Metallica - Through The Never" va debuta în cinematografele IMAX 3D pe 27 septembrie în Statele Unite. Începând cu 4 octombrie, filmul va fi disponibil în cinematografele 3D din întreaga lume, inclusiv la IMAX-urile din România.

"Metallica - Through The Never", secvențe de la filmări (partea I)

"Metallica - Through The Never", secvențe de la filmări (partea a II-a)

Citește mai multe despre Metallica
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trooper a lansat o nouă melodie, "Pe aici nu se trece" - AUDIO

Formația Trooper va lansa pe 5 octombrie 2013 un nou album intitulat "Atmosfera". Al treilea extras pe single este piesa...

Închide