Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Mel B pregătește piese noi și un posibil duet cu Geri Halliwell

Fosta membră Spice Girls, Mel B a dezvăluit că a înregistrat câteva piese noi. În plus, sunt mari șanse ca aceasta să lanseze un duet cu fosta sa colegă, Geri Halliwell.

Publicat

pe

Mel B
Mel B │ FOTO: onewallpapers.com

Mel B a confirmat faptul că a petrecut ultima perioadă în studioul de înregistrări și că are gata pentru lansare 3 single-uri. În plus, aceasta a mărturisit că este foarte posibil ca fanii să aibă parte de o surpriză inedită - un duet cu Geri Halliwell, fosta sa colegă de trupă. 

Tocmai am înregistrat trei piese, trei single-uri hot. Am tot lucrat în studio anul acesta, la fel ca și Geri.

Nu știu dacă vom colabora, dar luâm cina împreună sâmbăta aceasta, astfel că cel mai probabil vom discuta și despre asta, a declarat Mel B pentru Metro.

Cariera solo a lui Melanie Brown înseamnă doar 2 albume, 6 single-uri, 6 videoclipuri și un DVD. Primul material solo s-a intitulat "Hot" și a apărut în octombrie 2000. Acesta a inclus hitul "I Want You Back", o colaborare cu Missy Elliot. Al doilea extras de pe disc, "Word Up", a ajuns pe locul 14 în topul din Marea Britanie. Single-ul care s-a bucurat de cel mai mare succes a fost "Tell Me", care a debutat pe locul 4 în clasamentul britanic. Acesta a fost unul dintre cele mai vândute single-uri ale anului 2000.

Următorul album al lui Mel B a venit abia după 5 ani. "LA State Of Mind" a fost lansat în iunie 2005, prin casa de discuri independentă Amber Cafe. Materialul a fost disponibil în două variante: un CD normal și o ediție limitată ce includea un DVD cu un documentar. Din păcate, albumul a fost un dezastru comercial, înregistrând doar 1.200 de exemplare vândute.

Mel B - "Tell Me"

Comentează

Trending