Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Marius Nedelcu a lansat noul clip "Love U 2" - VIDEOCLIP

Marius Nedelcu revine la început de toamnă cu o piesă foarte personală, intitulată "Love U 2". Aceasta se bucură și de un videoclip pe care îl puteți urmări pe InfoMusic.

Publicat

pe

Marius Nedelcu
Marius Nedelcu

Marius Nedelcu a lansat poate cel mai personal videoclip de până acum. Acesta a fost realizat pentru noua piesă "Love U 2", ce descrie perfect una dintre dezamăgirile în dragoste ale artistului. Scenariul a fost scris chiar de Nedelcu împreună cu regizorul Anthony Icuagu. Cu toate acestea, filmările au fost o experiență neobișnuită pentru artist.

Am scris scenariul clipului împreună cu regizorul Anthony Icuagu care m-a ajutat să recreez atmosfera prin care am trecut în relația eșuată. A fost ciudat să joc rolul omului decepționat deoarece am trecut deja prin stările alea și a trebuit să le retrăiesc din nou, într-un fel, a declarat Marius Nedelcu.

Melodia vorbește despre incapacitatea unor oameni de a spune "Te iubesc". Piesa s-a născut din dorința cântărețului de a-și exprima opinia privind acest subiect și de a încerca să comunice prin muzică propria experiență.

Nu a fost deloc greu să scriu această melodie pentru că am trecut prin niște momente în care am fost trist, dezamăgit însă am învățat că trebuie să mă ridic și să rămân puternic. Am învățat că e dureros să spui TE IUBESC și să nu primești același răspuns. Mi-am dat seama de lucrurile astea în timp ce compuneam noua piesă, a mai precizat artistul.

Marius Nedelcu - "Love U 2"

Trending