Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Manowar a lansat concursul cu fotografii Kings Of Metal MMXIV

Manowar îşi invită fanii din lumea întreagă să devină parte integrantă a aniversării ce marchează 25 de ani de la lansarea albumului Kings Of Metal. Trupa a lansat un concurs cu fotografii, ce are ca miză 25 de pachete surpriză oferite de The Kingdom Of Steel. În plus, pozele participante ar putea fi incluse în grafica albumului "Kings Of Metal MMXIV".

Publicat

pe

Fanii Manowar
Fanii Manowar

Pentru celebrarea a 25 de ani de la lansarea albumului "Kings Of Metal", Manowar pregăteşte o nouă ediţie specială a materialului, care va include piese şi materiale bonus, precum şi alte surprize. Dacă vrei ca poza ta să se regăsească în grafica "Kings Of Metal MMXIV", intră pe site-ul oficial al trupei la secțiunea "Photo Contest" şi trimite fotografia.

Toţi cei care trimit fotografii vor lua parte la o tombolă ce are ca miză 25 de pachete surpriză oferite de The Kingdom Of Steel, singurul magazin autorizat să comercializeze produsele oficiale Manowar.

Termeni și condiții de participare la concursul Manowar - Kings Of Metal MMXIV

  • Fotografia poate fi o imagine portret sau o poza plan întreg. Dacă în poză apar şi alte persoane tu eşti răspunzător pentru derularea demersurilor necesare pentru a proteja drepturile celorlalte persoane vizibile în imagine, ceea ce include, dar nu se limitează, la obţinerea permisiunii acestora. Pentru fotografiile în care o altă persoană decât tine poate fi recunoscută şi identificată tu trebuie să poţi furniza un consimţământ scris al celeilalte persoane, dacă Magic Circle Entertainment solicită acest lucru. Dacă persoana este minoră consimţământul trebuie semnat de părinţi sau de tutore/reprezentantul legal al acesteia.
  • Trebuie să fii deţinătorul tuturor imaginilor înscrise în concurs şi trebuie să poţi furniza o dovadă în acest sens, în orice moment, dacă ţi se va solicita. Acceptăm fotografii realizate de tine sau fotografii în care tu apari. Totuşi, pentru că în mod obişnuit altcineva realizează fotografiile în care tu apari este OBLIGATORIU să ai permisiunea autorului pentru a utiliza fotografia pe care o înscrii în concurs. În acelaşi sens este obligatoriu să respecţi toate legile în vigoare în Statele Unite şi la nivel internaţional.
  • Fotografiile digitale trebuie realizate la cea mai mare rezoluţie posibilă.
  • Fotografiile trebuie trimise în format .jpeg sau .jpg
  • Recomandăm ca fişierele să aibă între 3 şi 8 megabytes şi minim 1600 de pixeli lăţime (dacă imaginea este orizontală) sau 1600 pixeli înălţime (dacă imaginea este verticală).
  • Imaginile scanate de calitate foarte ridicată şi imaginile non-digitale sunt acceptate şi se supun aceloraşi recomandări.
  • Concursul este deschis pentru participanţi de orice vârstă. Participanţii ce nu au împlinit 18 ani trebuie să solicite permisiunea unui părinte sau tutore/reprezentant legal. Prin înscrierea în concurs, participanţii cu vârsta sub 18 ani confirmă că au obţinut permisiunea unui părinte sau tutore/reprezentant legal.

Pentru detalii suplimentare privind condițiile de participare puteți accesa link-ul http://manowar.com/photocontest/.

Manowar - "Kings Of Metal"

Comentează

Trending