Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Mandinga a lansat noul single "La vita e bella" - AUDIO

Trupa Mandinga prezintă un nou single ce se intitulează "La vita e bella". Melodia este compusă de Smiley și Șerban Cazan și poate fi ascultată pe InfoMusic.

Publicat

pe

Mandinga - "La vita e bella"
Mandinga - "La vita e bella"

Au trecut 6 ani de la lansarea ultimei piese în limba română, astfel că cei de la Mandinga sunt extrem de bucuroși să prezinte noul single. Intitulat "La vita e bella", acesta este o coproducție Hahaha Production, Cat Music și Happiness Production. Muzica și versurile poartă amprenta Smiley și Șerban Cazan. Single-ul se bucură de un colaj video cu înregistrări realizate de formație în timpul turneelor și de pe platourile de la diverse filmări. Însă, single-ul va beneficia curând și de un videoclip oficial, regizat de Iulian Moga.

Ne doream o piesă în limba română, așa că suntem foarte încântați de lansarea acestui single. E o piesă tonică, cu un vibe foarte bun, un ritm care te ridică de pe scaun, un mesaj pozitiv...ne place foooarte tare. Viața e frumoasă, trebuie să învățăm să trăim în prezent și să ne bucurăm de fiecare clipă! ", a declarat Elena Ionescu, solista trupei Mandinga.

"La vita e bella" vine după 3 luni de la lansarea ultimului single, "Bling". Melodia a fost o colaborare cu artistul Muneer și a avut parte de un videoclip excentric plin de lux și senzualitate exotică. Pentru clipul piesei membrii formației au trecut prin schimbări de look și vestimentație și au avut parte de un invitat special - o pisică de rasa Sfinx. "Bling" a fost foarte bine primit de către public, iar până în prezent, videoclipul a strâns pe YouTube aproape 1.500.000 de vizualizări.

Mandinga - "La vita e bella"

Trending