Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Deep Purple

Mandinga a lansat noul single "La vita e bella" - AUDIO

Trupa Mandinga prezintă un nou single ce se intitulează "La vita e bella". Melodia este compusă de Smiley și Șerban Cazan și poate fi ascultată pe InfoMusic.
Mandinga -

Mandinga - "La vita e bella"

Au trecut 6 ani de la lansarea ultimei piese în limba română, astfel că cei de la Mandinga sunt extrem de bucuroși să prezinte noul single. Intitulat "La vita e bella", acesta este o coproducție Hahaha Production, Cat Music și Happiness Production. Muzica și versurile poartă amprenta Smiley și Șerban Cazan. Single-ul se bucură de un colaj video cu înregistrări realizate de formație în timpul turneelor și de pe platourile de la diverse filmări. Însă, single-ul va beneficia curând și de un videoclip oficial, regizat de Iulian Moga.

Ne doream o piesă în limba română, așa că suntem foarte încântați de lansarea acestui single. E o piesă tonică, cu un vibe foarte bun, un ritm care te ridică de pe scaun, un mesaj pozitiv...ne place foooarte tare. Viața e frumoasă, trebuie să învățăm să trăim în prezent și să ne bucurăm de fiecare clipă! ", a declarat Elena Ionescu, solista trupei Mandinga.

"La vita e bella" vine după 3 luni de la lansarea ultimului single, "Bling". Melodia a fost o colaborare cu artistul Muneer și a avut parte de un videoclip excentric plin de lux și senzualitate exotică. Pentru clipul piesei membrii formației au trecut prin schimbări de look și vestimentație și au avut parte de un invitat special - o pisică de rasa Sfinx. "Bling" a fost foarte bine primit de către public, iar până în prezent, videoclipul a strâns pe YouTube aproape 1.500.000 de vizualizări.

Mandinga - "La vita e bella"

Citește mai multe despre Mandinga
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Voice USA 2013 a debutat cu "I Love Rock & Roll" - VIDEO

The Voice USA a ajuns anul acesta la cel de-al cincilea sezon. Pentru a inaugura debutul primei sesiuni de audiții,...

Închide