Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie

Madonna lansează un film în colaborare cu BitTorrent

Madonna a dezvăluit recent că pregătește lansarea unui scurt film în colaborare cu BitTorrent și Vice Media. Intitulată "secretprojectrevolution", pelicula de 17 minute este coregizată de Steven Klein și abordează teme filozofice. Filmul va debuta pe 24 septembrie 2013, fiind promovat prin intermediul platfomei BitTorrent.
Madonna

Madonna

Madonna vrea să încurajeze noile generații să-și pună în valoare latura artistică. Prin "secretprojectrevolution", ce va fi lansat spre sfârșitul lunii septembrie, artista pop dorește să promoveze ideea de evoluție și libertate prin intermediul explorării propriei creativități. Filmul de 17 minute va fi acompaniat de un proiect intitulat Art for Freedom, ce va permite oamenilor din întreaga lume să-și promoveze pe internet compozițiile muzicale sau orice altă formă de artă, aici fiind incluse poezii, fotografii, picturi, filme, s.a.

"Scopul meu este ca prin "secretprojectrevolution" să ofer un exemplu de implicare creativă și să-i inspir pe cei din jur să se exprime la rândul lor în mod artistic. Sper ca filmul meu și alte proiecte ce vor fi înscrise pe platforma Art For Freedom să fie o invitație pentru cei din public să se manifeste și să-i încurajeze pe cei din jur să pună propriile creații în slujba luptei împotriva opresiunii, intoleranței și complăcerii."

"secretprojectrevolution" va fi lansat în parteneriat cu BitTorrent și Vice Media și va aborda teme precum libera expresie a individului și evoluția interioară.

"Filmul atinge mai multe puncte spinoase. Pune sub microscop inhibițiile pe care ni le impunem. Pune sub semnul întrebării ceea ce facem, cum facem și cum îi tratăm pe cei din jur. Se identifică, de asemenea, un șablon colectiv de gândire. În final ideea transmisă este că arta poate conduce spre pace interioară", a explicat Steven Klein, coregizor al peliculei.

Filmul va fi promovat printr-un pachet BitTorrent, ce va putea fi descărcat de pe internet. Fanii care se vor înscrie folosind adresele de mail vor avea acces la "secretprojectrevolution", trailere HD și un interviu acordat de Madonna directorului Vice Media, Eddy Moretti.

Madonna - "Vogue" (MDNA World Tour)

 

Citește mai multe despre Madonna
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorii celor două bilete la concertul SELAH SUE

InfoMusic a extras câștigătorii celor două bilete la concertul SELAH SUE, de la Arenele Romane, de pe 22 septembrie. Vezi...

Închide