Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Madonna a lansat un nou clip pentru hitul "Vogue" - VIDEOCLIP

În 1990, Madonna lansa videoclipul celebrei piese "Vogue", în regia lui David Fincher. Prin clipul alb-negru, artista a reușit să-și folosească influențele postmoderne pentru a expune publicului larg o mișcare subculturală de underground. După 23 de ani, Madonna lansează un nou videoclip pentru "Vogue", pe care îl puteți urmări pe InfoMusic.
Secvență clip Madonna -

Secvență clip Madonna - "Vogue" Live MDNA World Tour

Madonna lansează mâine albumul live "MDNA World Tour". Pentru promovarea materialului, artista a decis să ofere publicului un nou videoclip pentru "Vogue", una dintre cele mai cunoscute piese din cariera sa. Clipul prezintă reinterpretarea cântecului live, după 23 de ani de la lansare. În afară de costumele dansatorilor care s-au schimbat, în rest, coregrafia și atitudinea au rămas aceleași. Timp de 4 minute, Madonna reușește să transpună publicul în atmosfera anilor '90. Când o vezi interpretând "Vogue" în 2013 ai senzația că a descoperit elixirul tinereții veșnice.

"MDNA World Tour" este cel de-al patrulea album live al artistei. Materialul va fi disponibil începând cu 6 septembrie în mai multe formate: dublu CD, DVD și Blu-ray. Turneul mondial a promovat albumul "MDNA", lansat în 2012. "MDNA World Tour" include înregistrarea concertului susținut de Madonna în Miami, Florida, dar și secvențe din alte spectacole. Materialul video a fost regizat de Danny B. și Stephane Sennour.

Turneul "MDNA Tour" a început în mai anul trecut cu un concert în Tel Aviv, Israel. Show-ul a fost fragmentat în 4 părți. Prima s-a intitulat "Transgression" și a fost dominată de arme și violență. "Prophecy", următoarea parte, a constituit în mare parte din piese vesele, care unesc oamenii. Cea de-a treia etapă s-a numit "Masculine/Feminine" și a reprezentat un melanj de senzualitate și modă, în care Madonna a interpretat piesele într-un stil de cabaret. Partea ce a încheiat show-ul a fost "Redemption", adică o mare petrecere și sărbătoare.

În același timp, spectacolul a trezit și câteva controverse pe diferite subiecte, iar nuditatea nu a lipsit de pe listă. Dar amenințările primite nu au afectat în nici un fel concertele, care au fost sold-out în câteva minute. Cele 88 de spectacole au strâns peste 300 de milioane de dolari, turneul "MDNA Tour" clasându-se pe locul 9 în topul celor mai profitabile turnee din toate timpurile. Acesta i-a adus Madonnei un profit de 125 de milioane de dolari, iar în august 2013 a fost desemnată de către revista Forbes celebritatea cu cele mai mari câștiguri din ultimul an.

Madonna - "Vogue" (MDNA World Tour)

Citește mai multe despre Madonna
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lily & Madeleine, folk melancolic în lumini și contraste - VIDEO

Surorile Lily și Madeleine au vârsta la care povara dificultăților adolescentine are apăsarea necesară accelerării procesului creativ. Ele sunt dovada...

Închide