Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Madonna a lansat un nou clip pentru hitul "Vogue" - VIDEOCLIP

În 1990, Madonna lansa videoclipul celebrei piese "Vogue", în regia lui David Fincher. Prin clipul alb-negru, artista a reușit să-și folosească influențele postmoderne pentru a expune publicului larg o mișcare subculturală de underground. După 23 de ani, Madonna lansează un nou videoclip pentru "Vogue", pe care îl puteți urmări pe InfoMusic.

Publicat

pe

Secvență clip Madonna - "Vogue" Live MDNA World Tour
Secvență clip Madonna - "Vogue" Live MDNA World Tour

Madonna lansează mâine albumul live "MDNA World Tour". Pentru promovarea materialului, artista a decis să ofere publicului un nou videoclip pentru "Vogue", una dintre cele mai cunoscute piese din cariera sa. Clipul prezintă reinterpretarea cântecului live, după 23 de ani de la lansare. În afară de costumele dansatorilor care s-au schimbat, în rest, coregrafia și atitudinea au rămas aceleași. Timp de 4 minute, Madonna reușește să transpună publicul în atmosfera anilor '90. Când o vezi interpretând "Vogue" în 2013 ai senzația că a descoperit elixirul tinereții veșnice.

"MDNA World Tour" este cel de-al patrulea album live al artistei. Materialul va fi disponibil începând cu 6 septembrie în mai multe formate: dublu CD, DVD și Blu-ray. Turneul mondial a promovat albumul "MDNA", lansat în 2012. "MDNA World Tour" include înregistrarea concertului susținut de Madonna în Miami, Florida, dar și secvențe din alte spectacole. Materialul video a fost regizat de Danny B. și Stephane Sennour.

Turneul "MDNA Tour" a început în mai anul trecut cu un concert în Tel Aviv, Israel. Show-ul a fost fragmentat în 4 părți. Prima s-a intitulat "Transgression" și a fost dominată de arme și violență. "Prophecy", următoarea parte, a constituit în mare parte din piese vesele, care unesc oamenii. Cea de-a treia etapă s-a numit "Masculine/Feminine" și a reprezentat un melanj de senzualitate și modă, în care Madonna a interpretat piesele într-un stil de cabaret. Partea ce a încheiat show-ul a fost "Redemption", adică o mare petrecere și sărbătoare.

În același timp, spectacolul a trezit și câteva controverse pe diferite subiecte, iar nuditatea nu a lipsit de pe listă. Dar amenințările primite nu au afectat în nici un fel concertele, care au fost sold-out în câteva minute. Cele 88 de spectacole au strâns peste 300 de milioane de dolari, turneul "MDNA Tour" clasându-se pe locul 9 în topul celor mai profitabile turnee din toate timpurile. Acesta i-a adus Madonnei un profit de 125 de milioane de dolari, iar în august 2013 a fost desemnată de către revista Forbes celebritatea cu cele mai mari câștiguri din ultimul an.

Madonna - "Vogue" (MDNA World Tour)

Muzică și film

Julia Garner devine Madonna într-un viitor film biografic

Julia Garner a obținut un rol semnificativ pentru cariera sa actoricească. Tânăra de 28 de ani o va interpreta pe Madonna, într-un film biografic ce ar fi regizat chiar de legenda muzicii pop. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Julia Garner / Madonna
Julia Garner / Madonna │ FOTO: The Tonight Show Starring Jimmy Fallon / Videoclip Swae Lee Crave

Actriţei Julia Garner, cunoscută pentru producțiile "Inventing Anna" și "Ozark", i s-a oferit rolul Madonnei într-un viitor film biografic despre starul pop. Garner a fost unul dintre numeroase nume celebre din cinematografie care au susținut audiții pentru rol. Printre alte candidate s-au numărat Florence Pugh, Alexa Demie (Euphoria), Odessa Young, dar și cântărețele Bebe Rexha și Sky Ferreira.

Potrivit The Hollywood Reporter, procesul de audiție a fost unul complex, incluzând sesiuni intense de dans cu propriul coregraf al Madonnei, precum și sesiuni de canto și lectură cu însăși Madonna. Regina muzicii pop este posibil să regizeze filmul biografic, mai ales că a lucrat la scenariu împreună cu Diablo Cody și Erin Cressida Wilson.

"Vreau să transmit călătoria incredibilă prin care m-a dus viața ca artist, muzician, dansator - un om care încearcă să-și croiască drum în această lume. Accentul acestui film va fi întotdeauna muzica. Muzica m-a ambiționat și arta m-a ținut în viață. Sunt atât de multe povești nespuse și cine mai bine să le spună dacă nu eu. Este esențial să împărtășesc povestea vieții mele prin vocea și viziunea mea", potrivit unui comunicat menționat de Variety.

Julia Garner a câștigat două Premii Emmy pentru rolul ei ca Ruth Langmore din serialul "Ozark" de pe Netflix. De asemenea, ea a câștigat recent aprecierea criticilor pentru portretizarea șarlatanei Anna Delvey din filmul "Inventing Anna".

Citește în continuare

Trending