Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO

Linkin Park a lansat "A Light That Never Comes" feat. Steve Aoki - LYRIC VIDEO

Linkin Park a lansat un nou single, intitulat "A Light That Never Comes". Piesa este o colaborare cu producătorul Steve Aoki și este inclusă pe albumul "Recharged", ce va fi lansat pe 28 octombrie 2013.
Linkin Park

Linkin Park

După albumul "Living Things", lansat în 2012, Linkin Park revine cu un nou material ce include colaborări cu nume sonore ale industriei muzicale.  Pentru noul disc "Recharged", ce va apărea pe piață în octombrie anul acesta, trupa a lucrat cu Datsik, Pusha T, Killsonik, Steve Aoki și nu în ultimul rând, Rick Rubin. Materialul discografic include 12 remixuri, multe dintre ele existând în arhiva Linkin Park din perioada înregistrării albumului precedent.

Tracklist "Recharged"

 1. A Light That Never Comes (Steve Aoki Remix)
 2. Castle Of Glass (m. Shinoda Remix)
 3. Victimized (m. Shinoda Remix)
 4. I'll Be Gone (vice Remix) [feat. Pusha T]
 5. Lies Greed Misery (dirtyphonics Remix)
 6. Roads Untraveled (rad Omen Remix) [feat. Bun B]
 7. Powerless (enferno Remix)
 8. Burn It Down (tom Swoon Remix)
 9. Until It Breaks (datsik Remix)
 10. I'll Be Gone (schoolboy Remix)
 11. Until It Breaks (money Mark Headphone Remix)
 12. A Light That Never Comes (rick Rubin Reboot)

Primul single extras de pe noul album "Recharged" este un remix produs de către Mike Shinoda în colaborare cu Steve Aoki, producător amercian cunoscut pentru colaborările cu Jackson 5, Kanye West, Eminem, Lenny Kravitz, The Killers. "A Light That Never Comes" a fost interpretată în premieră în cadrul The Kevin & Bean Show.

"Partea cea mai cool a piesei este modul organic în care s-a închegat. Am discutat cu Steve (Aoki) pe Twitter, după care am început să ne trimitem mail-uri, în cele din urmă ajungând să compunem și să facem schimb de demo-uri. După ce am terminat înregistrările am urcat împreună cu el pe scenă la un show pe care l-am susținut în cadrul Summer Sonic Festival din Japonia, unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din această țară. Acolo eu, Chester și Steve am interpretat această piesă în fața a mii de oameni", a povestit Mike Shinoda.

Linkin Park - "A Light That Never Comes" feat. Steve Aoki

Citește mai multe despre Linkin Park
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Katy Perry a lansat "Dark Horse" feat. Juicy J - AUDIO

Katy Perry a dezvăluit recent un nou single, intitulat "Dark Horse". Piesa este extrasă de pe albumul "Prism" și este...

Închide