Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Lawson a lansat "Juliet" - VIDEOCLIP

Englezii de la Lawson au lansat videoclipul celui de-al doilea single de pe albumul "Chapman Square Repackaged". Piesa promovată se numește "Juliet", rolul personajului feminin fiind jucat în clip de către actrița britanică Kelly Brook.
Lawson -

Lawson - "Juliet" (secvență videoclip)

Deși părea că s-a risipit în nebunia Lady Gaga, sensibilitatea publicului pentru formațiile de băieți încă rezistă. Cu o perioadă de vârf în anii ’90, când Take That, *NSYNC, 98 Degreess, New Kids On The Block și Backstreet Boys dădeau tonul muzicii acelei perioade, mania boy band-urilor are în continuare reprezentanți. Lawson păstrează din elementele rețetei descoperite în ’90, fiind poate formația care se apropie cel mai mult de modelul de succes pus la punct cu două decenii în urmă. Cămășile albe și secvențele din videoclipuri cu membrii trupei sub duș au căpătat alte forme, însă imaginea de ansamblu s-a perpetuat.

Dacă înainte în formațiile de băieți toți membrii erau soliști, Lawson face parte din noua generație pop, partea instrumentală fiind asigurată de cei din trupă. Andy Brown este solist și cântă, de asemenea, la chitară acustică, Joel Peat  la chitară electrică, Ryan Fletcher este basist, iar Adam Pitts este baterist.

Albumul de debut "Chapman Square" a fost lansat pe 19 octombrie 2012 și a reprezentat pentru Lawson primul pas către succesul comercial. Materialul discografic a fost certificat cu aur, piesa "Taking Over Me" de pe acest album urcând până pe poziția a treia în topurile din UK.

Noul single "Juliet" este extras de pe o nouă variantă a albumului de debut, intitulată "Chapman Square Repackaged". Videoclipul melodiei scoate la iveală o variantă mai modernă a personajului feminin din piesa shakespeariană. În noul scenariu, Julieta împrumută imaginea vampei ce întoarce privirile tuturor. Rolul principal din videoclip îi revine actriței Kelly Brook, cunoscută pentru aparițiile în filme precum "The Italian Job" sau "School for Seduction". Piesa "Juliet" va fi lansată oficial pe data de 13 octombrie 2013.

În perioada următoare Lawson va colinda Marea Britanie în lung și-n lat, dând startul turneului "Everywhere We Go" pe 4 septembrie. Trupa va putea fi ascultată și în cadrul iTunes Festival pe data de 23 septembrie.

Lawson - "Juliet"

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fanii Rezident Ex pot alege oraşele în care va concerta trupa

În urma solicitărilor adresate direct membrilor grupului, pe site-urile de socializare sau în presă, Rezident Ex în colaborare cu I.S.R.R....

Închide