Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

O nouă piesă Lana Del Rey ajunge pe internet, "C U L8R Alligator" - AUDIO

La nici două săptămâni de la declarația Lanei Del Rey privind apariția pieselor sale pe internet, o nouă melodie a fost dezvăluită publicului în aceeași manieră. "C U L8R Alligator", inspirat de stilul Nancy Sinatra, este un nou single Lana Del Rey promovat fără acordul artistei.
Lana Del Rey

Lana Del Rey

Deși teoretic Lana Del Rey pregătește lansarea celui de-al treilea album, piesele artistei ajung de fapt la urechile fanilor înainte ca acestea să fie incluse pe tracklistul vreunui material. Într-un interviu acordat Radio.com, aceasta a mărturisit că este foarte afectată de cele întâmplate, multe dintre melodiile sale fiind urcate pe internet fără acordul său.

"În urmă cu 3 ani hard drive-ul meu a fost accesat de un hacker și a putut copia toate piesele pe care le aveam. Erau sute de piese pe el", a precizat Lana Del Rey.

Există însă și apariții ce nu pot fi explicate, piesa "Black Beauty" fiind compusă după incidentul respectiv și "lansată" pe internet tot de către hackeri. Artista compune în continuare, deși nu știe ce să facă în legătură cu tracklist-ul noului album.

Mă simt descurajată. Chiar nu știu ce să pun pe album. Cred că aș putea să pun aceleași piese și să văd ce se întâmplă. Niciodată nu compun piese dacă nu cred că sunt potrivite pentru disc. Compun în continuare și îmi place foarte mult. Sunt melodii inspirate de West Coast.

La doar o zi de la apariția interviului, Lana Del Rey a derutat fanii, spunând într-un mesaj pe Twitter că filmul "Tropico" este proiectul său de "rămas bun'.

Abia aștept să vă văd la premiera proiectului de rămas bun. Vă ador și vă mulțumesc pentru inspirația pe care mi-ați oferit-o. TROPICO

Luând în considerare personalitatea enigmatică și imprevizibilă a artistei nu ar fi de mirare dacă acel rămas bun face referire la stilul muzical de pe albumul "Born To Die" sau Lana Del Rey chiar se gândește să se retragă.

Până la dezvăluirea de noi informații putem asculta "C U L8R Alligator", o piesă interpretată a cappella și inspirată de stilul Nancy Sinatra.

 Lana Del Rey - "C U L8R Alligator"

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"AM", noul album Arctic Monkeys poate fi ascultat integral pe iTunes

Înainte de lansarea oficială a celui de-al cincilea album, trupa Arctic Monkeys a dezvăluit tracklistul complet și a pregătit o...

Închide