Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

LaLa Band pleacă într-un nou turneu național "LaLa Love Forever"

Trupa LaLa Band va porni în septembrie în cel de-al patrulea turneu național, “LaLa Love Forever”. Fanii din întreaga țară vor avea ocazia să-l cunoască și pe cel mai nou membru al formației, Alex.
Concert Lala Band la Arenele Romane pe 1 iunie 2013

Concert Lala Band la Arenele Romane pe 1 iunie 2013

Criss și Vlad, Alina și Dorian, Sore, Rapha, Alexia, Dima, Ana, Levent, Gabi și noul membru LaLa Band, Alex, vor lua din nou cu asalt sălile de concert din toată țara, promițând show-uri în același stil LaLa cu care și-au obișnuit fanii. Evenimentul care deschide cel de-al patrulea turneu "LaLa Love Forever" va avea loc la Piatra Neamț, pe 24 septembrie, la Casa de Cultura a Sindicatelor, de la ora 19:30. A doua zi, fanii ieșeni vor avea șansa să-și vadă live idolii, într-un spectacol de excepție ce va avea loc la Casa de Cultura a Studenților, începând cu ora 19:30.

De-abia așteptăm să ne întâlnim cu fanii, vom trăi împreună momente pline de iubire și energie LaLa. Vă pupăm și vă iubim, au spus Criss și Vlad.

Ca și până acum, le promitem celor care vor veni la show-urile LaLa Band multă muzică bună, suprize și distracție cât cuprinde, au completat Alina și Dorian.

Cei care vor fi prezenți la concerte vor putea asculta piese deja consacrate ale trupei, precum "Stage of joy" și "Dance dance dance", dar și alte piese ale îndrăgitei formații, atât de pe albumele anterioare, cât și de pe cel mai recent material discografic LaLa Band, "LaLa Love Forever", primul album care conține doar piese 100 % originale. În plus, fanii vor auzi și piese în primă audiție, din noul proiect în care membrii LaLa Band sunt implicați.

Până la cele două concerte din 24 și 25 septembrie, fanii LaLa Band își pot vedea favoriții în cadrul unor show-uri de excepție, la Romanian Music Awards, pe 14 septembrie, la Brașov, și la Media Music Awards, pe 19 septembrie, la Sibiu. La Romanian Music Awards, LaLa Band este nominalizată la categoria Best Group, cu piesa "Dance Dance Dance". Pentru premiile Media Music Awards, singura categorie la care publicul îi poate vota pe tinerii din LaLa Band este Fans Like Award, până la 15 septembrie.

Date turneu LaLa Band – “LaLa Love Forever”

Toate spectacolele vor începe la ora 19:30. Biletele se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacol și online pe Eventim.ro.

LaLa Band feat. John Puzzle - "Dance Dance Dance"

Citește mai multe despre Lala Band
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Placebo Loud Like Love TV, show interactiv transmis live pe YouTube - VIDEO

Placebo va oferi fanilor din întreaga lume posibilitatea de a asculta în premieră piese de pe noul album și de...

Închide