Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Lady Gaga și Tony Bennett vor lansa un album cu muzică jazz în 2014

Inspirați de colaborarea anterioară, pentru piesa "The Lady Is a Tramp", Lady Gaga și Tony Bennett au înregistrat un album cu muzică jazz. Conform declarațiilor lui Bennett, piesele de pe acest material discografic "sună extraordinar", anunțând în cadrul unui interviu că discul va fi lansat în ianuarie 2014.
Lady Gaga și Tony Bennett

Lady Gaga și Tony Bennett

"Ne pregătim până în vară iar în iunie intrăm în studioul de înregistrări. E fenomenală. Mă înțeleg de minune cu ea. De-abia așteaptă să ne apucăm de lucru (album) și să fiu sincer, și eu la fel", mărturisea Tony Bennett în martie 2013.

Conform ultimelor declarații făcute de Bennett, înregistrările pentru albumul cu muzică jazz anunțat la începutul anului au dat roade, materialul fiind deja gata.

"În ianuarie anul viitor vom lansa albumul. Este un disc senzațional de muzică jazz, ce include colaborări cu artiști jazz extraordinari", a anunțat recent Tony Bennett într-un interviu acordat Capital FM.

După colaborarea din 2011 pentru piesa "The Lady Is a Tramp", Bennett s-a arătat extrem de încântat de Lady Gaga, declarațiile sale la adresa artistei  fiind extrem de măgulitoare.

"Văd în Lady Gaga atingerea unui geniu în ce privește latura teatrală, este foarte creativă și productivă. Cred că pe măsură ce va trece timpul ar putea fi un Picasso al Americii. Nu m-ar mira dacă ar ajunge la fel de mare ca Elvis Presley. Este absolut genială în ceea ce face și prestațiile ei sunt magnifice. Știe, de asemenea, să cânte la pian. Văd lucruri grozave pentru ea în viitor."

Pornind de la această primă impresie, Tony Bennett a considerat că ar fi păcat să nu profite de oportunitatea unei colaborări mai extinse. "Odată ce ai o idee bună, trebuie să știi să o fructifici la maximul potențial", a mărturisit acesta.

În paralel, Lady Gaga se ocupă de promovarea noului album, "ARTPOP", ce va fi lansat în noiembrie 2013. "Applause", primul single extras de pe acest material, a ocupat poziția a patra în topul Billboard Hot 100, fiind certificat cu platină în Italia. Piesa a primit review-uri pozitive, criticii de la The Washington Post identificând în sound-ul melodiei elemente din zona  Annie Lennox și David Bowie. Următorul single ce va fi promovat de artista pop va fi ales de către fanii săi. Mai multe detalii despre acest subiect puteți afla dintr-un articol anterior.

Tony Bennett și Lady Gaga – "The Lady Is A Tramp"

Citește mai multe despre Lady GagaTony Bennett
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jessie J și Robin Thicke au filmat clipul "Calling All Hearts"

Jessie J și Robin Thicke au filmat într-un decor complet roz, înconjurați de instrumentiști și palmieri. Aceștia vor lansa împreună...

Închide