Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show

Lady Gaga îi lasă pe fani să decidă noul single și colaborează cu TLC

Următorul single extras de pe noul album al lui Lady Gaga va fi ales chiar de către fani. În plus, artista a mai pregătit o surpriză fanilor: aceasta va înregistra o piesă cu TLC, celebrul grup de R&B.

Lady Gaga - "ARTPOP" promo image

După ce a prezentat 7 piese de pe viitorul album "ARTPOP", Lady Gaga i-a anunțat pe fani prin intermediul Twitter-ului că ei vor decide ce piesă va fi următorul single oficial. Artista a dezvăluit melodiile în cadrul festivalului iTunes. Aceasta a deschis ediția 2013 a evenimentului ce reunește la Roundhouse din Londra, timp de o lună, cei mai în vogă artiști ai momentului - Urmărește Lady Gaga live la iTunes Festival 2013.

În prezent, cea mai îndrăgită piesă este "Sex Dreams" cu peste 25.000 de voturi. "Aura" și "Swine" au strâns aproximativ 17.000 de voturi, în timp ce "MANiCURE" se află pe ultimul loc cu 14.000 de voturi. Noul album "ARTPOP" va fi lansat în întreaga lume pe data de 11 noiembrie. Materialul nu va fi un simplu album, ci un proiect multimedia și va fi disponibil în mai multe formate, precum aplicații pentru iPad, iPhone, telefoane mobile și PC-uri.

Fanii artistei mai au parte de o surpriză. Celebra trupă TLC a confirmat pentru MTV că a înregistat o piesă cu Lady Gaga. Melodia va fi inclusă pe albumul de revenire a grupului. Inițial, Gaga a compus piesa pentru ea, dar a considerat că este mai potrivită pentru TLC. Tionne 'T-Boz' Watkins și Rozonda 'Chilli' Thomas au fost foarte încântate de melodie și au rugat-o pe Gaga să înregistreze împreună cu ele. Toată lumea este mulțumită de cum a ieșit piesa și urmează ca cei de la casele de discuri să încheie pe hârtie înțelegerea. Cântecul se intitulează "Posh Life", iar mai jos puteți asculta un demo cu vocea lui Gaga. Acesta circulă pe net din luna iulie, când au apărut primele zvonuri privind colaborarea.

TLC revine cu primul material realizat după pierderea Lisei 'Left Eye' Lopes într-un tragic accident de mașină, în urmă cu 11 ani. Albumul va include cele mai cunoscute hituri ale trupei, reinterpretate, dar și câteva piese noi, precum cea în colaborare cu Lady Gaga. Discul este programat să apară pe 15 octombrie.

Lady Gaga - "Posh Life" (Demo)

Citește mai multe despre Lady Gaga
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Finala Eurovision 2014 va avea loc pe 10 mai la Copenhaga

Finala Eurovision 2014 va avea loc pe data de 10 mai la Copenhaga, în Danemarca. Semifinalele concursului se vor desfășura...

Închide