Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Lady Gaga a dezvăluit 7 piese noi de pe albumul "ARTPOP" - VIDEO

Lady Gaga a deschis anul acesta iTunes Festival din Londra cu un show excentric, în stilul obișnuit al artistei. În cadrul concertului, Gaga a interpretat în premieră 7 piese noi de pe albumul "ARTPOP". În setlist au fost incluse single-uri precum "Aura", "MANiCURE", "Jewels and Drugs", "Sex Dreams", "Swine".

Lady Gaga - "ARTPOP" promo image

O nouă ediție a iTunes Festival a debutat zilele trecute în Londra, pregătind pentru spectatori un line-up cu artiști aleși pe sprânceană. Astfel, în perioada 1 - 30 septembrie festivalul va găzdui concertele unor trupe precum Queens of the Stone Age, Arctic Monkeys, Kings of Leon, Thirty Seconds to Mars, pe lista prestațiilor fiind înscriși de asemenea Elton John, Robin Thicke, Justin Timberlake, Jessie J și Katy Perry.

Festivalul a fost deschis de Lady Gaga, care a profitat de această ocazie pentru a-și promova noul album "ARTPOP". În cadrul concertului de pe 1 septembrie artista a interpretat în premieră piese precum  "Aura", "MANiCURE", "Jewels and Drugs", "Sex Dreams", "Swine" și nu în ultimul rând, balada "I Wanna Be With You". Concertul a fost încheiat cu single-ul "Applause".

Pentru piesa "Jewels and Drugs", Lady Gaga i-a invitat alături de ea pe rapperii Too Short și Twista,  cel care cântă melodia pe album - T.I. - fiind oprit la granițele UK, conform spuselor artistei.

"Suntem alături de tine, T.I. Nu l-au lăsat să intre în țară, micuțul de el. Ridicați mâinile în aer", a strigat Lady Gaga de pe scenă.

În timpul concertului, artista a explicat procesul de creație din spatele noului său album.

"Pentru a compune "ARTPOP" a trebuit să-mi dau jos toate perucile și tot machiajul...și asta pentru că obișnuiam în mod frecvent să intru în pielea altor persoane. Cream pur și simplu un personaj. Pentru a evolua am știut că trebuie să vă arăt ce este sub stratul teatral, așa că iată-mă".

Show-ul complet susținut de Lady Gaga la iTunes Festival 2013 poate fi urmărit mai jos.  Albumul "ARTPOP", promovat în cadrul concertului, poate fi precomandat de pe iTunes la prețul de 8.99 euro. Materialul discografic va fi lansat oficial pe data de 11 noiembrie 2013.

Lady Gaga live la iTunes Festival 2013

Citește mai multe despre Lady Gaga
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
HIM a lansat un nou clip, "Into The Night" - VIDEOCLIP

"Into The Night", noul videoclip lansat de formatia finlandeză HIM poate fi urmărit pe InfoMusic. Melodia este inclusă pe cel...

Închide