Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Kylie Minogue și Laura Pausini cântă în duet "Limpido" - LYRIC VIDEO

Laura Pausini a dezvăluit recent fructul unei colaborări neașteptate. Artista de origine italiană interpretează noul single său "Limpido" în duet cu Kylie Minogue. Piesa este extrasă de pe albumul "The Greatest Hits: Celebrating 20th Anniversary of Career" al Laurei Pausini și beneficiază deja de un lyric video ce poate fi urmărit mai jos.
Laura Pausini și Kylie Minogue -

Laura Pausini și Kylie Minogue - "Limpido"

După o pauză discografică de doi ani, Laura Pausini revine cu un nou single de pe albumul retrospectiv "The Greatest Hits: Celebrating 20th Anniversary of Career" . Piesa se numește "Limpido"și conține versuri în limbile italiană și engleză. Pentru această melodie, Laura Pausini a colaborat cu Kylie Minogue, artista australiană declarându-se încântată să fie inclusă în acest proiect.

Laura Pausini este printre cei mai proeminenți artiști italieni, având în palmares trei premii Grammy, unul Billboard și patru World Music Awards. Cântăreața are la activ zece albume de studio și două compilații, având piese înregistrate în engleză, italiană, franceză, spaniolă și portugheză. Albumul său de debut a fost lansat în 1993, devenind în scurtă vreme un succes la nivel internațional.

Singurul album în limba engleză al Laurei Pausini se numește "From the Inside" și a fost lansat în 2002. Cifra de vânzări a acestui material discografic nu s-a ridicat însă la așteptări, piesele în limba italiană rămânând în continuare preferatele publicului. În plus, conform statisticilor furnizate de  Warner Music Italy, Laura Pausini a vândut până în 2011 peste 45 de milioane de albume în întreaga lume.

Noul single "Limpido" poate fi achiziționat de pe iTunes la prețul de 1.29 dolari. Albumul cu hituri al artistei, de pe care a fost extrasă această piesă, va fi promovat în perioada următoare printr-un turneu mondial. Laura Pausini va concerta începând cu decembrie 2013 în țări precum Franța, Belgia, Suedia, Brazilia, Argentina.

Laura Pausini feat. Kylie Minogue - "Limpido" (Lyric Video)

Citește mai multe despre Kylie MinogueLaura Pausini
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Biletele din categoria VIP pentru concertul Julio Iglesias sunt epuizate

Cu aproximativ o lună și jumătate până la eveniment, biletele din categoria VIP pentru concertul Julio Iglesias sunt epuizate. Agenția...

Închide