Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Retro Music Festival 2019
INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Kings Of Leon a dezvăluit o piesă nouă, "Beautiful War" - AUDIO

Invitată la BBC Radio 1, trupa americană Kings Of Leon a interpretat în premieră o piesă nouă, intitulată "Beautiful War". Conform gazdei postului de radio, Zane Lowe, melodia este cea mai bună compoziție din întreaga discografie a formației.
Kings Of Leon

Kings Of Leon

"Sunt de părere că dacă oamenii nu pot aprecia "Beautiful War", atunci nu pot aprecia nimic", a mărturisit solistul Caleb Followill la BBC Radio 1.

Adițional acestei declarații, noul single Kings Of Leon, extras de pe albumul "Mechanical Bull", a fost prezentat în multe cuvinte măgulitoare de către gazda postului de radio BBC. Zane Lowe a apreciat că "Beautiful War" este cea mai bună melodie compusă vreodată de Kings Of Leon, adăugând că "acesta este nivelul la care s-a ajuns cu noul material discografic al trupei".

"Mechanical Bull" este cel de-al 6-lea album de studio al formației și va fi lansat pe 24 septembrie 2013. Pentru realizarea albumului, Kings Of Leon a lucrat cu producătorul Angelo Petraglia, vechi prieten și colaborator, discul fiind înregistrat în studioul lor din Nashville. "Mechanical Bull" va fi distribuit prin intermediul casei de discuri RCA Records, subdiviziune Sony Music Entertainment. "Supersoaker" a fost primul single extras de pe acest material, melodia fiind interpretată live în premieră la Governor’s Ball 2013.

Kings Of Leon a lansat până în prezent 5 albume: "Youth & Young Manhood" (2003), "Aha Shake Heartbreak" (2004), "Because of the Times "(2007), "Only by the Night" (2008) și "Come Around Sundown" (2010). În 2010 trupa a câștigat trei premii Grammy, la categoriile "Discul anului", "Cea mai bună prestație rock a unui duo sau grup" și "Cea mai bună piesă rock" pentru single-ul "Use Somebody". Un an mai târziu formația a fost nevoită să contramandeze întregul turneu din SUA din cauza unor stări accentuate de oboseală și probleme de sănătate ale solistului Caleb Followill. Au apărut apoi zvonuri care răspândeau ideea unei dorințe a celor din trupă de a-l scoate din formație pe Caleb și a-l obliga să se interneze la un centru de dezintoxicare. Pe fondul acestor zvonuri și neînțelegeri, Jared Followill a lansat împreună cu Nick Brown un proiect paralel, trupa Smoke & Jackal.

Kings Of Leon - "Beautiful War"

Citește mai multe despre Kings of Leon
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Robbie Williams lansează noul album "Swing Both Ways" - VIDEO

Robbie Williams pregătește lansarea unui album de swing, intitulat "Swing Both Ways". Materialul include colaborări cu Lily Allen, Michael Buble,...

Închide