Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

The Killers a lansat un nou clip, "Shot At The Night" - VIDEOCLIP

The Killers a lansat videoclipul "Shot At The Night". Single-ul este inclus pe noul album al trupei, "Direct Hits", material ce promovează cele mai populare piese ale formației, tracklistul incluzând și două compoziții noi.

The Killers

Cu patru albume la activ, un material de compilații și unul cu înregistrări live din concerte, The Killers anunță lansarea unui nou disc. Intitulat "Direct Hits", albumul va face o trecere în revistă a celor mai cunoscute piese ale formației, oferind publicului două melodii noi. Este vorba despre "Shot At The Night" și "Just Another Girl", piesă produsă de vechiul prieten și colaborator Stuart Price.

"Direct Hits" conține 15 piese în varianta standard și 18 în cea deluxe și va fi lansat pe 11 noiembrie 2013 sub egida The Island Def Jam Music Group. Discul poate fi precomandat de pe iTunes la prețul de 6.99 euro - ediția standard - sau 8.99 euro - ediția deluxe. Primul videoclip de promovare este pentru noua piesă "Shot At The Night".

The Killers - "Shot At The Night"

Tracklist "Direct Hits":

 1. "Mr Brightside"
 2. "Somebody Told Me"
 3. "Smile Like You Mean It"
 4. "All These Things That I've Done"
 5. "When You Were Young"
 6. "Read My Mind"
 7. "For Reasons Unknown"
 8. "Human"
 9. "Spaceman"
 10. "A Dustland Fairytale"
 11. "Runaways'
 12. "Miss Atomic Bomb"
 13. "The Way It Was"
 14. "Shot At The Night"
 15. "Just Another Girl"

Deluxe:

 1. "Mr Brightside (Original demo)"
 2. 'When You Were Young (Calvin Harris remix)"
 3. "Be Still"

Ultimul album The Killers, "Battle Born", a fost lansat în septembrie 2012. Materialul discografic a primit review-uri pozitive din partea criticilor de profil, clasându-se pe poziția a două în topul Rolling Stone Magazine al celor mai bune albume din anul 2012. Albumul a inclus piese precum "Runaways" sau "Miss Atomic Bomb", hituri ce se vor regăsi și pe "Direct Hits".

Citește mai multe despre The Killers
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Chris Cornell (Soundgarden) a exagerat cu alcoolul la începutul carierei - VIDEO

Într-un recent interviu oferit televiziunii CNN, Chris Cornell a vorbit despre problemele sale cu alcoolul, începutul erei grunge în Seattle...

Închide