Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Katy Perry a lansat "Walking On Air" - AUDIO

Katy Perry a dezvăluit un nou single de pe albumul "Prism". Intitulată "Walking On Air", piesa are un sound ce se îndepărtează de ritmurile pop ale single-ului central, "Roar". Melodia se pliază pe o abordare disco-electro, fiind printre piesele favorite ale fanilor artistei.

Publicat

pe

Katy Perry
Katy Perry │ FOTO: www.facebook.com

După dezvăluirea single-ului "Dark Horse", lansat în colaborare cu rapper-ul Juicy J la cererea publicului, Katy Perry își întreține fanii cu o nouă piesă, "Walking On Air". Melodia are un sound disco, ce o plasează într-o categorie diferită față de celelalte single-uri promovate anterior.

Noua piesă Katy Perry nu este, însă, cel de-al doilea single extras de pe albumul "Prism", artista pop specificând în nenumărate rânduri că "Dark Horse" și "Walking On Air" sunt doar melodii intermediare.

"Următorul single ce va fi promovat este o piesă de dragoste, diferită ca sound de "Roar". Cred că este o melodie cu o temă universală, la care se poate raporta oricine, indiferent de vârstă sau gen. Este piesa mea favorită de pe noul album", declara cu ceva timp în urmă Katy Perry, fără a dezvălui titlul melodiei.

Între timp, artista pop a acordat un interviu revistei Billboard, anunțând că următorul său single se numește "Unconditionally". "There is no fear now… I will love you unconditionally", cântă Katy Perry pe refrenul acestei piese, versurile făcând referire, cel mai probabil, la suișurile și coborâșurile relației sale cu John Mayer. Cei doi, au înregistrat, de altfel, și o melodie în duet - "Who You Love" - ce este inclusă pe noul disc al artistului, "Paradise Valley". Piesa poate fi ascultată într-un articol anterior.

"Prism" este cel cel de-al patrulea material discografic al artistei și va fi lansat pe 22 octombrie 2013. Acesta include numeroase colaborări cu artiști și producători precum Sia Furler, Max Martin, Dr. Luke, Bonnie McKee și deja celebrul Diplo, care a devenit în ultima perioada preferatul artiștilor pop. În ce privește sound-ul albumului, artista a precizat că nu vrea să facă o continuare a discului "Teenage Dream" și că noul material va avea elemente mai "dark".

Katy Perry - "Walking On Air"

Trending