Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Mamma Mia!
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Katy Perry a lansat "Walking On Air" - AUDIO

Katy Perry a dezvăluit un nou single de pe albumul "Prism". Intitulată "Walking On Air", piesa are un sound ce se îndepărtează de ritmurile pop ale single-ului central, "Roar". Melodia se pliază pe o abordare disco-electro, fiind printre piesele favorite ale fanilor artistei.
Katy Perry

Katy Perry

După dezvăluirea single-ului "Dark Horse", lansat în colaborare cu rapper-ul Juicy J la cererea publicului, Katy Perry își întreține fanii cu o nouă piesă, "Walking On Air". Melodia are un sound disco, ce o plasează într-o categorie diferită față de celelalte single-uri promovate anterior.

Noua piesă Katy Perry nu este, însă, cel de-al doilea single extras de pe albumul "Prism", artista pop specificând în nenumărate rânduri că "Dark Horse" și "Walking On Air" sunt doar melodii intermediare.

"Următorul single ce va fi promovat este o piesă de dragoste, diferită ca sound de "Roar". Cred că este o melodie cu o temă universală, la care se poate raporta oricine, indiferent de vârstă sau gen. Este piesa mea favorită de pe noul album", declara cu ceva timp în urmă Katy Perry, fără a dezvălui titlul melodiei.

Între timp, artista pop a acordat un interviu revistei Billboard, anunțând că următorul său single se numește "Unconditionally". "There is no fear now… I will love you unconditionally", cântă Katy Perry pe refrenul acestei piese, versurile făcând referire, cel mai probabil, la suișurile și coborâșurile relației sale cu John Mayer. Cei doi, au înregistrat, de altfel, și o melodie în duet - "Who You Love" - ce este inclusă pe noul disc al artistului, "Paradise Valley". Piesa poate fi ascultată într-un articol anterior.

"Prism" este cel cel de-al patrulea material discografic al artistei și va fi lansat pe 22 octombrie 2013. Acesta include numeroase colaborări cu artiști și producători precum Sia Furler, Max Martin, Dr. Luke, Bonnie McKee și deja celebrul Diplo, care a devenit în ultima perioada preferatul artiștilor pop. În ce privește sound-ul albumului, artista a precizat că nu vrea să facă o continuare a discului "Teenage Dream" și că noul material va avea elemente mai "dark".

Katy Perry - "Walking On Air"

Citește mai multe despre Katy Perry
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Arcade Fire promovează trei piese noi printr-un clip de 22 de minute - VIDEO

După lansarea unui videoclip de aproximativ 8 minute pentru single-ul "Reflektor", Arcade Fire continuă promovarea noului album printr-un clip de...

Închide