Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Katy Perry a lansat "Roar" - VIDEOCLIP

Katy Perry a dezvăluit videoclipul piesei "Roar", primul single extras de pe noul album "Prism". Clipul a fost regizat de Grady Hall & Mark Kudsi și produs de Javier Jimenez, Danny Lockwood, Patrick Nugent, Derek Johnson și Oualid Mouaness.
Katy Perry -

Katy Perry - "Roar" (secvență clip)

"Roar" este un nou imn al muzicii pop, susțin mulți dintre criticii de profil. Compusă de Katy Perry împreună cu  Lukasz "Dr. Luke" Gottwald, Max Martin, Bonnie McKee și Henry "Cirkut", piesa a fost comparată cu single-ul "Firework", lansat de artistă în 2010, și cu "Brave", melodie a Sarei Bareilles.

Michael Cragg de la The Guardian consideră single-ul "Roar" un hit masiv, apreciind că piesa vine de la un artist care știe ce face, Gerrick D. Kennedy de la Los Angeles Times  identificând elemente "din zona dulce, pop, dar și ceva agresivitate".

"Roar" s-a vândut pe iTunes în 557 de mii de copii în doar prima săptămână, piesa urcând până pe a doua treaptă a clasamentului Billboard Hot 100. În topurile din Australia, Irlanda, Canada și Noua Zeelandă single-ul s-a clasat pe prima poziție.

Roar" este primul extras de pe noul album al lui Perry. Intitulat "Prism", materialul cu numărul 4 va fi lansat pe 22 octombrie. Acesta va include numeroase colaborări cu artiști și producători ca Sia Furler, Max Martin, Dr. Luke, Bonnie McKee și deja celebrul Diplo, care a devenit în ultima perioada preferatul cântăreților. Katy Perry a dezvăluit și alte 2 titluri de pe album: "Double Rainbow" și "Bad Photographs". Legat de sound, artista a precizat că nu vrea să facă o continuare a discului "Teenage Dream" și că noul material va avea elemente mai "dark".

În plus, pentru promovarea albumului, Perry a ales o metodă mai puțin convențională: un tir auriu cu inscripția "Katy Perry - Prism - 10-22-13" care se plimbă pe străzile din Los Angeles.

Katy Perry -  "Roar"

Citește mai multe despre Katy Perry
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concerte și petreceri în weekendul 6 - 8 septembrie 2013 - GHID

Fiecare weekend aduce cu sine porția meritată de relaxare și distracție. Pentru a ști exact cum să îți organizezi agenda...

Închide