Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Katy Perry a lansat "Dark Horse" feat. Juicy J - AUDIO

Katy Perry a dezvăluit recent un nou single, intitulat "Dark Horse". Piesa este extrasă de pe albumul "Prism" și este o colaborare cu rapper-ul american Juicy J.
Katy Perry

Katy Perry

"Dark Horse" este un single pe care Katy Perry a ales să-l promoveze la cererea fanilor, publicul având de ales între această melodie și "Walking On Air". Piesa recent lansată este produsă de Dr. Luke, partea de rap fiind interpretată de către Juicy J. Numele celui de-al doilea single oficial ce va fi extras de pe albumul "Prism" nu a fost dezvăluit încă, Katy Perry precizând că "Dark Horse" nu este decât o piesă intermediară, menită să mențină suspansul.

Recent Katy Perry a dezvăluit coperta noului său album. Artwork-ul "Prism" a fost realizat de Ryan McGinley, fotograf distins în 2003 cu premiul Photographer of the Year de către American Photo Magazine, în 2007 primind  Young Photographer Infinity Award din partea International Center of Photography.

Katy Perry - "Prism"

Katy Perry - "Prism"

"Prism" este cel cel de-al patrulea material discografic al artistei și va fi lansat pe 22 octombrie. Acesta va include numeroase colaborări cu artiști și producători ca Sia Furler, Max Martin, Dr. Luke, Bonnie McKee și deja celebrul Diplo, care a devenit în ultima perioada preferatul cântăreților. Katy Perry a dezvăluit și alte 2 titluri de pe album: "Double Rainbow" și "Bad Photographs". Legat de sound, artista a precizat că nu vrea să facă o continuare a discului "Teenage Dream" și că noul material va avea elemente mai "dark".

"Roar", primul single extras de pe albumul "Prism", este un nou imn al muzicii pop, conform criticilor de profil. Compusă de Katy Perry împreună cu Lukasz "Dr. Luke" Gottwald, Max Martin, Bonnie McKee și Henry "Cirkut", piesa a fost comparată cu single-ul "Firework", lansat de artistă în 2010, și cu "Brave", melodie a Sarei Bareilles. Videoclipul piesei poate fi urmărit într-un articol anterior.

Katy Perry - "Dark Horse"

Citește mai multe despre Katy Perry
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paul McCartney a lansat un nou videoclip, "New" - Lyric Video

Paul McCartney va lansa pe 15 octombrie 2013 un nou album intitulat "New". Pentru promovarea discului artistul a lansat primul...

Închide