Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Nick Cave and The Bad Seeds
INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Maluma
Poze de la concertul Scorpions de la Romexpo București - 2018 INFO CONCERT:
Neversea 2018
RECOMANDARE: Prinde reduceri de până la 50% în Revoluția Prețurilor @ EMAG

Katie Melua a dezvăluit o nouă piesă, "The Love I'm Frightened Of" - VIDEO

Invitată la BBC One Breakfast, Katie Melua a interpretat live o nouă piesă de pe albumul "Ketevan". Single-ul se numește "The Love I'm Frightened Of", artista de origine georgiană mărturisind că este una dintre melodiile sale preferate de pe noul material. În cadrul emisiunii, Katie a povestit și despre sound-ul materialului "Ketevan" într-un scurt interviu ce poate fi urmărit în clipul de mai jos.
Katie Melua -

Katie Melua - "Ketevan"

După "I Will Be There", single interpretat pentru prima oară în cadrul prestigiosului eveniment "Coronation Festival", Katie Melua dezvăluie publicului o nouă piesă, intitulată "The Love I'm Frightened Of". Melodia este inclusă pe albumul "Ketevan", ce are o semnificație aparte. Materialul discografic machează 10 de carieră în industria muzicală, lansarea lui fiind pentru Katie Melua prilej de bucurie, introspecție și sărbătoare.

"10 ani în industria muzicală merită a fi sărbătoriți printr-un show special, un concert la Roundhouse, în Londra. Muzica a fost întotdeauna prima mea iubire și totodată un loc de refugiu în momentele dificile prin care am trecut. Posibilitatea de a avea o carieră în muzică, un domeniu în care am lucrat mereu cu pasiune, este un lucru extraordinar pe care nu-l voi considera niciodată un lucru cuvenit, ci mai curând un privilegiu."

Despre "Ketevan" artista britanică de origine georgiană vorbește cu multă pasiune, mărturisind că este foarte mândră de acest material. Albumul include exclusiv piese originale, fiind primul material discografic ce nu conține niciun cover.  De la piese cu un sound blues și rock precum "Love Is A Silent Thief" la melodii nostalgice precum "This Is A Love I'm Frightened Of", albumul te invită să îl savurezi notă cu notă

Katie Melua va porni anul acesta într-un turneu european ce va include peste 20 de concerte în 8 țări. Conform site-ului oficial, artista va ajunge până la sfârșitul lui 2013 în Germania, Franța, Belgia, Spania, Luxemburg, Marea Britanie, Norvegia și Elveția. Katie Melua nu a concertat niciodată în România.

Katie Melua - "The Love I'm Frightened Of" & Interview (BBC One Breakfast)

Citește mai multe despre Katie Melua
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
JerryCo şi Caddillac (B.U.G. Mafia) au lansat "Ieşi Afară" - AUDIO

JerryCo a lansat "Ieşi Afară", cea de-a doisprezecea piesă din seria lansărilor săptămânale de pe noul său album "Sânge Albastru"....

Închide