Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Katie Melua a dezvăluit o nouă piesă, "The Love I'm Frightened Of" - VIDEO

Invitată la BBC One Breakfast, Katie Melua a interpretat live o nouă piesă de pe albumul "Ketevan". Single-ul se numește "The Love I'm Frightened Of", artista de origine georgiană mărturisind că este una dintre melodiile sale preferate de pe noul material. În cadrul emisiunii, Katie a povestit și despre sound-ul materialului "Ketevan" într-un scurt interviu ce poate fi urmărit în clipul de mai jos.
Katie Melua -

Katie Melua - "Ketevan"

După "I Will Be There", single interpretat pentru prima oară în cadrul prestigiosului eveniment "Coronation Festival", Katie Melua dezvăluie publicului o nouă piesă, intitulată "The Love I'm Frightened Of". Melodia este inclusă pe albumul "Ketevan", ce are o semnificație aparte. Materialul discografic machează 10 de carieră în industria muzicală, lansarea lui fiind pentru Katie Melua prilej de bucurie, introspecție și sărbătoare.

"10 ani în industria muzicală merită a fi sărbătoriți printr-un show special, un concert la Roundhouse, în Londra. Muzica a fost întotdeauna prima mea iubire și totodată un loc de refugiu în momentele dificile prin care am trecut. Posibilitatea de a avea o carieră în muzică, un domeniu în care am lucrat mereu cu pasiune, este un lucru extraordinar pe care nu-l voi considera niciodată un lucru cuvenit, ci mai curând un privilegiu."

Despre "Ketevan" artista britanică de origine georgiană vorbește cu multă pasiune, mărturisind că este foarte mândră de acest material. Albumul include exclusiv piese originale, fiind primul material discografic ce nu conține niciun cover.  De la piese cu un sound blues și rock precum "Love Is A Silent Thief" la melodii nostalgice precum "This Is A Love I'm Frightened Of", albumul te invită să îl savurezi notă cu notă

Katie Melua va porni anul acesta într-un turneu european ce va include peste 20 de concerte în 8 țări. Conform site-ului oficial, artista va ajunge până la sfârșitul lui 2013 în Germania, Franța, Belgia, Spania, Luxemburg, Marea Britanie, Norvegia și Elveția. Katie Melua nu a concertat niciodată în România.

Katie Melua - "The Love I'm Frightened Of" & Interview (BBC One Breakfast)

Citește mai multe despre Katie Melua
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
JerryCo şi Caddillac (B.U.G. Mafia) au lansat "Ieşi Afară" - AUDIO

JerryCo a lansat "Ieşi Afară", cea de-a doisprezecea piesă din seria lansărilor săptămânale de pe noul său album "Sânge Albastru"....

Închide