Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Katie Melua a dezvăluit un nou single, "Chase Me" - VIDEO

Katie Melua a dezvăluit recent o variantă acustică a piesei "Chase Me", de pe noul album "Ketevan". Melodia este compusă de către artista georgiană în colaborare cu Toby Jepson, fost solist al trupelor Little Angels și Gun.
Katie Melua

Katie Melua

După "I Will Be There", "The Love I'm Frightened Of" și "Love Is A Silent Thief", Katie Melua dezvăluie un nou single, intitulat "Chase Me". Melodia este inclusă pe albumul "Ketevan", ce are o semnificație aparte. Materialul discografic machează 10 de carieră în industria muzicală, lansarea lui fiind pentru Katie Melua prilej de bucurie, introspecție și sărbătoare.

"Muzica a fost întotdeauna prima mea iubire și totodată un loc de refugiu în momentele dificile prin care am trecut. Posibilitatea de a avea o carieră în muzică, un domeniu în care am lucrat mereu cu pasiune, este un lucru extraordinar pe care nu-l voi considera niciodată un lucru cuvenit, ci mai curând un privilegiu."

Katie Melua vorbește despre "Ketevan" cu multă pasiune, mărturisind că este foarte mândră de acest material. Albumul include exclusiv piese originale, fiind primul material discografic ce nu conține niciun cover.  De la piese cu un sound blues și rock precum "Love Is A Silent Thief" la melodii nostalgice precum "This Is A Love I'm Frightened Of", albumul te invită să îl savurezi notă cu notă.

"Ketevan" include 12 piese, pentru compoziție și partea de producție artista georgiană colaborând cu Mike Batt, Toby Jepson și Luke Batt. Noul material este cel de-al șaselea album de studio și a fost lansat pe piață pe 16 septembrie 2013, sub egida casei de discuri Dramatico.

Katie Melua va porni anul acesta într-un turneu european ce va include peste 20 de concerte în 8 țări. Conform site-ului oficial, artista va ajunge până la sfârșitul lui 2013 în Germania, Franța, Belgia, Spania, Luxemburg, Marea Britanie, Norvegia și Elveția. Katie Melua nu a concertat niciodată în România.

Katie Melua - "Chase Me" (Live Acoustic)

Citește mai multe despre Katie Melua
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Japonezii au inventat prima sală de concert gonflabilă

Intitulată "Ark Nova", prima sală de concert gonflabină este un proiect revoluționar ce oferă noi oportunități artiștilor din toate domeniile....

Închide