Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto

Katie Melua a dezvăluit o piesă nouă, "Love Is A Silent Thief" - VIDEO

Invitată în cadrul emisiunii Sunday Brunch de la Channel4, Katie Melua a interpretat live o piesă nouă de pe albumul "Ketevan". Single-ul se numește "Love Is A Silent Thief" și este dezvăluit cu doar câteva zile înainte de lansarea celui de-al șaselea material discografic al artistei.
Katie Melua -

Katie Melua - "Ketevan"

După "I Will Be There", single interpretat pentru prima oară în cadrul prestigiosului eveniment "Coronation Festival", Katie Melua dezvăluie publicului o nouă piesă, intitulată "Love Is A Silent Thief". Melodia este inclusă pe albumul "Ketevan", ce are o semnificație aparte. Materialul discografic machează 10 de carieră în industria muzicală, lansarea lui fiind pentru Katie Melua prilej de bucurie, introspecție și sărbătoare.

"10 ani în industria muzicală merită a fi sărbătoriți printr-un show special, un concert la Roundhouse, în Londra. Muzica a fost întotdeauna prima mea iubire și totodată un loc de refugiu în momentele dificile prin care am trecut. Posibilitatea de a avea o carieră în muzică, un domeniu în care am lucrat mereu cu pasiune, este un lucru extraordinar pe care nu-l voi considera niciodată un lucru cuvenit, ci mai curând un privilegiu."

Despre "Ketevan" artista britanică de origine georgiană vorbește cu multă pasiune, mărturisind că este foarte mândră de acest material. Albumul include exclusiv piese originale, fiind primul material discografic ce nu conține niciun cover.  De la piese cu un sound blues și rock precum "Love Is A Silent Thief" la melodii nostalgice precum "This Is A Love I'm Frightened Of", albumul te invită să îl savurezi notă cu notă. "Ketevan" va fi lansat pe piață pe 13 septembrie 2013 și poate fi precomandat de pe iTunes la prețul de 10.99 euro.

Katie Melua și-a început cariera muzicală la vârsta de 19 ani. Primul său album, "Call of The Seach", a fost lansat în 2003 și s-a vândut în 1.8 milioane de exemplare. Au urmat apoi albumele "Piece by Piece" (2005), "Pictures" (2007), "The House" (2010) și "Secret Symphony" (2012). În 2008 Katie Melua s-a clasat pe locul 7 în topul celor mai bogați artiști din UK, în 2011 averea sa fiind estimată la 12 milioane de lire.

Katie Melua va porni anul acesta într-un turneu european ce va include peste 20 de concerte în 8 țări. Conform site-ului oficial, artista va ajunge până la sfârșitul lui 2013 în Germania, Franța, Belgia, Spania, Luxemburg, Marea Britanie, Norvegia și Elveția. Katie Melua nu a concertat niciodată în România.

Katie Melua - "Love Is A Silent Thief" (LIVE)

Citește mai multe despre Katie Melua
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Johnny Logan în noiembrie la București

Johnny Logan, cunoscut în întreaga lume ca "Mister Eurovision", după ce a înregistrat un record greu de depășit pe scena...

Închide