Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour

Justin Bieber va lansa piese noi în octombrie

Împărțit înrtre concertele turneul mondial "Believe Tour", evenimente caritabile și alte activități, Justin Bieber și-a făcut timp și pentru studioul de înregistrări. Artistul a început să lucreze la următorul album, iar în octombrie vom asculta primele piese noi.
Justin Bieber

Justin Bieber

Managerul lui Justin Bieber, Scooter Braun a confirmat printr-un mesaj pe Twitter că tânărul artist va lansa piese noi în luna octombrie. Pop starul a început să lucreze la cel de-al patrulea album, în timp ce călătorește în întreaga lume cu turneul "Believe Tour".

Recent, acesta a lansat și un parfum nou, destinat femeilor - "The Key". Reclama pentru parfum include un fragment dintr-o nouă melodie, intitulată "Heartbreaker". În plus, fanii vor mai avea parte de o surpriză cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Este vorba despre un documentar ce prezintă toate aspectele mai puțin vizibile ale turneului "Believe", început în septembrie 2012.

În afară de muzică, concerte și lansări de produse, Justin Bieber se implică foarte mult în diferite activități caritabile. În august, artistul chiar a bătut recordul campaniei Make A Wish, îndeplinind dorințele a 200 de copii. Cea din urmă fană a fost o fetiță de 8 ani care suferă de o boală rară la ficat. Bieber a petrecut câteva ore cu micuța, timp în care i-a răspuns la toate întrebările.

Ultimul album al lui Bieber, "Believe" a apărut în iunie anul trecut. La material au lucrat Usher, mentorul său și managerul Scooter Braun, care au optat pentru colaborări cu Darkchild, Hit-Boy, Diplo și Max Martin, prentru a crea un sound mai matur. Albumul a debutat pe locul 1 în Billboard 200, înregistrând în prima săptămână de la lansare vânzări a peste 370.000 de exemplare. Ulterior, Bieber a primit discul de platină de la RIAA (Recording Industry Association of America) pentru că a depășit 1 milion de unități vândute. Pentru promovarea materialului au fost lansate 5 single-uri, dintre care "Boyfriend", "As Long as You Love Me" și "Beauty and a Beat" feat. Nicki Minaj s-au bucurat de cel mai mare succes la nivel internațional.

Justin Bieber - "The Key" (Reclamă parfum)

Citește mai multe despre Justin Bieber
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Avicii lansează "Lay Me Down" feat. Adam Lambert și Nile Rodgers - PREVIEW

Avicii pregătește lansarea noului single "Lay Me Down", o colaborare cu Adam Lambert și Nile Rodgers. Piesa este extrasă de...

Închide