Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show
INFO CONCERT:
Neversea 2019

Jessie J și Robin Thicke au filmat clipul "Calling All Hearts"

Jessie J și Robin Thicke au filmat într-un decor complet roz, înconjurați de instrumentiști și palmieri. Aceștia vor lansa împreună cu DJ Cassidy single-ul "Calling All Hearts".
Jessie J și Robin Thicke pe platourile de filmare ale clipului

Jessie J și Robin Thicke pe platourile de filmare ale clipului "Calling All Hearts"

Jessie J și Robin Thicke au filmat împreună videoclipul noului single "Calling All Hearts", o colaborare cu DJ Cassidy. Melodia, descrisă de Jessie J ca o piesă incredibilă, va fi lansată în curând. În plus, Jessie J va pleca în turneu alături de Robin Thicke, în America de Nord. Acesta va include 15 concerte și va începe pe 21 februarie 2014, în Atlanta.

Recent, Jessie J a declarat că anul viitor îl va petrece în Statele Unite, pentru a încerca să cucerească piața muzicală americană. În prezent, casele de discuri din America nu-i lansează muzica, dar speră ca din ianuarie 2014 să apară primul său single în SUA. De fapt, acesta este principalul motiv pentru care pleacă în turneu alături de Robin Thicke. În plus, se zvonește că Jessie J lucrează la un material special pentru America, produs de Pharrell Williams.

America are o piață în care reușești cu greu. Este foarte diferită și trebuie să fii prezent acolo. Nu îmi place să fac lucrurile cu jumătate de măsură, astfel că, prefer să aștept până ajung în Statele Unite. Mi-ar plăcea să trăiesc New York, pentru că seamănă cu Londra, dar este mai ușor să reușești în L.A., la cum sunt lucrurile acolo, a precizat Jessie J.

Artista a lansat în luna septembrie, cel de-al doilea album, "Alive", pe care l-a înregistrat în Londra, New York și Los Angeles. Ambiția lui Jessie J a fost alimentată și de refuzul venit de la casa de discuri din SUA. Aceasta nu a vrut să-i lanseze discul "Alive" întrucât a considerat că albumul nu va avea succes pe teritoriul american.

Citește mai multe despre Jessie JRobin Thicke
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gimnastică la bară în noul clip Rihanna - "Pour It Up" - VIDEO

În noul său videoclip, Rihanna apare în costumații extrem de sexy și are ca invitată specială o dansatoare ce face...

Închide