Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Jessica D a lansat "Get Down" feat. Glance - VIDEOCLIP

Jessica D revine cu un videoclip extrem de senzual și provocator. Acesta a fost realizat pentru noul single "Get Down", cântat în colaborare cu Glance.
Secvență videoclip Jessica D -

Secvență videoclip Jessica D - "Get Down" feat. Glance

Pentru videoclipul noului single "Get Down", Jessica D a realizat niște scene pline de senzualitate, artista filmând goală și acoperită doar de sclipici. La acestea se adaugă cadre cu dansatoarele lipsite de inhibiții și carisma tânărului artist Glance.

Filmările au decurs foarte bine și mă bucur că am avut ocazia să lucrez cu o echipă tânărp, fresh și creativă. Am avut emoții la filmarea scenelor semi-nud pentru că a fost ceva nou pentru mine dar sunt sigură că va fi foarte interesant, mai ales pentru public. De fiecare dată a fost o plăcere să colaborez cu Glance și consider că am făcut o treabă foarte bună împreună. Îl apreciez foarte mult și chiar m-a impresionat faptul că s-a implicat total în ziua filmării, chiar dacă era ziua lui de naștere, a declarat Jessica D.

Jessica D, pe numele său adevărat Diana, nu este o novice pe scena muzicală, ea aflându-se deja la cel de-al treilea proiect. Primul single solo, "Hero", a fost licențiat atât în Europa, cât și în Asia. După succesul înregistrat în țărilor mediteraneene, aceasta a fost foarte bine primită și în teritorii ca Tunisia, Liban, Egipt sau Israel, unde a ajuns pe prima poziție în topurile de specialitate.

Lunile ce urmează sunt pline de evenimente și concerte. Cât despre surprize nu pot vorbi acum pentru că altfel nu ar mai fi surprize, nu-i așa? Vă invit să mă urmăriți pe pagina mea de Facebook pentru cele mai fresh informații despre mine. Până atunci… let's get down, a mai precizat Jessica D.

Glance a intrat în atenția publicului datorită colaborării cu Elena Gheorghe la piesa "Ecou", care a devenit unul dintre cele mai de succes single-uri de anul acesta. De asemenea, artistul apare și pe cel mai recent single lansat de Crush și Alexandra Ungureanu - "Iubire de-o vară".

Ne-am distrat de minune pe platoul de filmare. Mă bucur că rezultatul colaborării cu Jessica a fost unul pozitiv și sperăm să dați volumul la maxim când veți auzi Get Down. În plus, ce mod mai plăcut de a-ți petrece ziua de naștere dacă nu filmând un video, nu?, a declarat Glance.

Jessica D - "Get Down" feat. Glance (Videoclip)

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bono a avut o dispută cu Președintele Bush pentru ajutorul din Africa

La sfârșitul lunii august Bono s-a dus în vestul Africii, unde a vizitat spitale, școli, a stat de vorbă cu...

Închide