Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

JerryCo şi Caddillac (B.U.G. Mafia) au lansat "Ieşi Afară" - AUDIO

JerryCo a lansat "Ieşi Afară", cea de-a doisprezecea piesă din seria lansărilor săptămânale de pe noul său album "Sânge Albastru". Single-ul este un featuring cu Caddillac şi este produsă de Tataee, ambii fiind doi grei ai hip-hop-ului autohnton şi membri ai trupei B.U.G. Mafia.

Publicat

pe

JerryCo şi Caddillac (B.U.G. Mafia)
JerryCo şi Caddillac (B.U.G. Mafia)

"Ieşi Afară" vorbeşte despre tinerii care o iau pe căi greşite pentru a fi "cool", în rând cu ceilalţi şi despre greşelile pe care le fac unii copii pentru a se integra într-un anumit anturaj.

Pentru un adolescent, apartenenţa la un grup este printre cele mai mari realizări şi satisfacţii, așa încât mulţi sunt dispuşi să facă diferite compromisuri pentru a fi acceptaţi în grupul respectiv. De aici şi duritatea limbajului cu care JerryCo şi Caddillac transmit mesajul piesei "Ieşi Afară", un mesaj pozitiv ce îi îndeamnă pe tineri să deschidă ochii până nu e prea târziu şi să se reorienteze către şcoală.

""Ieşi Afară" este o beletristică epică cu accente renascentiste şi un pic de romantism", spune JerryCo imediat după încheierea piesei, moment în care începe un clip cu el şi Caddillac. Dar aceasta este doar o notă ironică şi caracteristică a artistului, caretransmite un mesaj scurt şi la obiect: "Nu intra în căcat, fără costum de scafandru!"

"Sânge Albastru", cel de-al doilea album de studio al artistului, vine cu o modalitate inedită de a pune un LP la dispoziţia publicului, astfel că fanii artistului hip-hop se pot bucura săptămânal de câte o piesa nouă de pe album în ziua de miercuri, la ora 12:00. Premiera fiecărei piese va avea loc pe 220.ro, cel mai accesat site de video-sharing din România, iar 24 de ore mai târziu materialele vor fi publicate oficial pe Youtube.

Procesul de lansări săptămânale va dura până la epuizarea tuturor track-urilor incluse pe album nelansate până în prezent, iar cea din urmă piesă va reprezenta şi un nou videoclip oficial al albumului "Sânge Albastru". Fiecare piesă va beneficia de un cover special şi un clip surpriză cu JerryCo şi invitaţii săi.

JerryCo - "Ieși Afară" (feat. Caddillac) | Piesa & Video

Trending