Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Jake Bugg a lansat "What Doesn't Kill You" - VIDEOCLIP

Jake Bugg a dezvăluit primul single de pe noul său album, "Shangri La". Piesa se numește "What Doesn't Kill You" și beneficiază de un clip vintage, alb-negru. Melodia a fost înregistrată în studioul lui Rick Rubin din Malibu, cel de-al doilea disc al artistului purtând de altfel amprenta cunoscutului producător american.

Publicat

pe

Jake Bugg - "What Doesn't Kill You" (secvență videoclip)
Jake Bugg - "What Doesn't Kill You" (secvență videoclip)

După o vară încărcată de concerte și festivaluri, Jake Bugg a revenit cu un nou album și un prim single. Pentru cel de-al doilea material discografic, tânărul artist britanic a colaborat cu legendarul Rick Rubin, piesele de pe noul disc fiind înregistrate la studioul său din Malibu. De aici și titlul albumului, "Shangri La", Jake Bugg dorind să accentueze amprenta lăsată de producător denumindu-și discul după studioul lui Rubin.

"What Doesn't Kill You" este prima piesă promovată de pe acest album, single-ul fiind înregistrat la cald, live.

"Cred că înregistrând așa captezi puțină magie, ceva ce nu poate fi explicat în cuvinte", a mărturisit Jake Bugg pentru BBC Radio 1.

Piesele de pe noul album au beneficiat de contribuția unor muzicieni precum Jason Lader (bas), Matt Sweeney (chitară) și Pete Thomas (tobe). Sound-ul abordat pe "Shangri La" diferă de cel de pe discul de debut, motivul fiind unul simplu: sursele de inspirație au fost altele.

"Piesele pentru album au venit destul de rapid pentru că muzica e cea care mă ajută să mă detașez de lucruri. Chiar dacă în ultima perioadă am avut o agendă foarte încărcată, ori de câte ori aveam puțin timp liber luam chitara și începeam să cânt. Am călătorit foarte mult și am trecut printr-o mulțime de experiențe, așa încât am avut despre ce să scriu."

"What Doesn't Kill You" a avut premiera la BBC Radio 1 pe 23 septembrie. Piesa este disponibilă în format CD și vinil și poate fi precomandată la pachet cu o altă piesă nouă, "Strange Creatures", ce va fi lansată oficial pe 18 noiembrie, aceeași dată la care va apărea pe piață și noul album, "Shangri La".

Jake Bugg - "What Doesn't Kill You"

Trending