Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Inna vorbește despre viața sa într-o scrisoare deschisă

"A venit vremea să vă scriu...", așa își începe Inna scrisoarea deschisă. Artista le mulțumește atât fanilor care o susțin, cât și celor care nu cred în ea întrucât ei reprezintă o provocare.

Inna - Ședință foto cu Gabriel Hennessey

Primul concert al Innei din Malaysia i-a trezit artistei dorința de a-și exprima mai bine trăirile și sentimentele. Aceasta a postat prima sa scrisoare deschisă în care mărturisește că trăiește un vis și că nu îi vine să creadă cât de mult s-a schimbat viața sa în ultimii ani. Inna reiterează momentul în care a bătut la ușa de la Roton cu single-ul "Hot", împreună cu managerul său Lucian și compozitorii de la Play&Win, Radu, Marcel și Sebastian. Se aflau pentru a doua oară la casa de discuri, prima dată fiind refuzați cu un proiect pop-rock.

Artista este fascinată de succesul pe care îl are și mărturisește că muncește foarte mult. Visul ei este să devină o cântăreață internațională de renume, iar începutul este promițător. Piesele sale sunt hituri în numeroase țări precum Mexic, Turcia, Grecia și chiar în unele state din America. Trăiește din plin fiecare concert, videoclip, ședință foto și mereu afișează un zâmbet larg. După cum povestește în scrisoare sa, începutul nu a fost ușor. Poate o parte din succes este datorat faptului că echipa din spatele proiectului a rămas aceeași după 5 ani de la lansare.

A venit vremea să vă scriu...

Sunt absolut fascinată de evoluția tuturor lucrurilor care se petrec în jurul meu și trebuie să vă spun că încă nu-mi dau seama dacă visez sau totul este real. Am trecut prin atât de multe experiențe și totuși parcă ieri eram în drum spre București cu piesa "Hot" pe un memory stick, cu gândul să mă fofilez pe holurile vreunui radio, să-l pândesc pe DJ când pleacă, să sar la pupitru să-i dau un play.

Eh... Doar n-ați crezut că așa mi-a reușit, mi-ar fi teamă să nu cumva să încercați și voi și să ajungeți la departamentul "Securitate".

A fost un singur vis împărțit la 5. Lucian, managerul meu care ar fi pus pariu pe orice că piesa este hit, Radu, Marcel și Sebastian de la Play&Win care, conștienți fiind de opera lor, tot ar mai fi schimbat câte ceva la ea și eu care n-avem habar de nimic, dar aveam încredere oarbă în ei toți.

Am ajuns cu toții in holul casei de discuri Roton (țin să preciez că era pentru a doua oară, prima dată fiind refuzați). Pereții împânziți cu chipuri de artiști și discuri vândute. Mii... Zeci de mii... Doamneee! Parcă-mi venea să fug sau parcă-mi venea să-i zic vreo două lui Cătălin Muraru, unul dintre directorii casei de discuri, care cum a pășit în sala de ședință spune "Ce faceți, dragilor, iarăși pe la noi?" De parcă nu știa, doar el ne chemase de data asta! :))) Auzise el de la băieți de o piesă care sună interesant și suficient de comercial "să rupă pe radio" exact așa cum s-a exprimat.

Cand am ieșit, am zis ca la Alba Iulia "No, hai să vedem!" și așa a început tot...

Eu cu o pereche de pantofi cu tocuri în care abia mergeam, Lucian cu o mapă de "manager" în mână, goală, și băieții de la Play&Win cu multe hituri locul întâi în România, dar prima dată cu adevărat responsabili pentru ceea ce urma!

Am scris aceste randuri în zborul meu spre casă, venind de la primul meu concert în Malaysia. Am lacrimi în ochi și nu sunt o plângăcioasă, dar tot ceea ce mi se întâmplă este chiar... chiar ... de necrezut. Am muncit și am sperat, dar sunt mulți cei care fac asta și totuși nu totț au avut șansa mea...

Vă mulțumesc celor care ați crezut în mine de la început dar și celor convinși pe parcurs... Vă mulțumesc celor care nici acum nu credeți în mine... sunteți o provocare!

Trăim doar o viață!
Alexandra (INNA)

INNA feat. Juan Magan - "Be My Lover"

Citește mai multe despre Inna
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Madonna lansează un film în colaborare cu BitTorrent

Madonna a dezvăluit recent că pregătește lansarea unui scurt film în colaborare cu BitTorrent și Vice Media. Intitulată "secretprojectrevolution", pelicula...

Închide