Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

"In Your Eyes" de la Grimus este soundtrack al filmului "Love Building"

"In Your Eyes", una dintre cele mai îndrăgite piese ale formației Grimus, a fost aleasă pentru a face parte din coloana sonoră a celui mai recent film românesc lansat în cinematografe, "Love Building".

Publicat

pe

Grimus │ FOTO: Eduard Breaban

După o vară încărcată, în care clujenii de la Grimus au bifat apariții la cele mai importante festivaluri românești (B’estfest, Peninsula etc), dar și prezența în line-up-ul unui festival internațional important precum Arezzo Wave – Italia, trupa s-a bucurat de aprecierea primita din partea realizatorilor Love Building, acestia fiind cei care si-au dorit ca piesa In Your Eyes sa faca parte din soundtrack-ul filmului.

Lungmetrajul "Love Building", debutul regizoarei Iulia Rugina ce îi are în roluri principale pe Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol și Dorian Boguta, a avut prima întâlnire cu publicul din România în luna aprilie, în cadrul celei de-a noua ediții a Festivalului Internațional de Film B'EST, fiind ulterior prezentat și în cadrul Zilelor Filmului Românesc la TIFF 2013.

Trailer "Love Building"

"Love Building" este o tabără dedicată relațiilor destrămate. 14 cupluri din program au la dispoziție 7 zile pentru a-și repara poveștile de dragoste. Cei trei traineri meniți să îi asiste au propriile lor probleme, iar lucrurile scapă încet, încet de sub control. Într-o cursă continuă către "si au trait fericiti pana la adanci batraneti", se ridică o singură întrebare: "Poți să repari dragostea în 7 zile?".

Cei prezenți la proiecția Love Builiding din cadrul TIFF, de la Cinema Florin Piersic, au avut parte de o surpriză pe măsura atunci când, pe genericul de final și-au făcut apariția în sală membrii trupei Grimus, aceștia interpretând live piesa "In Your Eyes". Și pentru că momentul a fost unul de succes, realizatorii filmului i-au invitat pe cei de la Grimus să repete surpriză și pentru publicul bucureștean venit la premiera oficială pentru marile ecrane, ce a avut loc pe 13 septembrie 2013, la Cinema Pro din capitală.

Grimus - "In Your Eyes"

Trending