Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Retro Music Festival 2019
INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Icona Pop a lansat "All Night" - VIDEOCLIP

Suedezele de la Icona Pop au lansat recent un nou videoclip. Piesa promovată se numește "All Night" și este extrasă de pe albumul "This Is... Icona Pop", ce va fi lansat pe 24 septembrie 2013. Duo-ul a ajuns în atenția mediatică în 2012, odată cu lansarea piesei "I love It".
Icona Pop

Icona Pop

Duo-ul Icona Pop a dat startul vârtejului electro-pop-house-punk în 2009, când Caroline Hjelt și Aino Jawo s-au hotărât să creeze muzică care "să le provoace să râdă și să plângă în același timp". Single-ul de debut, "Manners", a apărut în 2011, fiind inclus pe materialul "Nights Like This", produs de Mercury Records. Deși piesa a prins la public, succesul comercial a fost atins în 2012, odată cu single-ul "I Love It". Compus de Patrik Berger, Linus Eklöw și Charlotte Aitchison, single-ul a schimbat cu totul parametrii în care funcționa trupa.

"E ca un haos îmbibat de creativitate. Cam așa am simțit toată experiența de când l-am lansat (single-ul "I Love It"): călătorim peste tot în jurul lumii, ne trezim în orașe diferite, întâlnim o grămadă de oameni nebuni și amuzanți. Mi-aș dori să pot rămâne în starea asta de "nu îmi pasă de nimic" / "I Love It" pentru totdeauna", declara cu ceva timp în urmă Hjelt pentru www.interviewmagazine.com.

Popularitatea câștigată prin intermediul single-ului "I Love It" le-a adus celor două invitații în emisiuni precum "Late Night with Jimmy Fallon" și "Good Morning America", piesa fiind difuzată de asemenea în seriale precum "The Vampire Diaries", "Girls" și "Glee" și în spoturi pentru Coca-Cola, ShoeDazzle și Samsung Galaxy S4. Pe scurt, piesa a avut parte de o promovare în forță, propulsând Icona Pop în topurile de pretutindeni. Mai multe despre începuturile trupei puteți citi într-un articol anterior.

În iulie duo-ul a lansat un nou single, "All Night", sound-ul purtând și de această dată amprenta synthpop. Piesa a debutat pe locul 13 în topul Billboard Dance/Electronic Songs, având parte de review-uri destul de bune. Pentru promovarea melodiei, Icona Pop a lansat recent și un videoclip, a cărui poveste se învârte în jurul unui concurs de talente. Regia îi aparține lui Marc Klasfeld.

Icona Pop - "All Night" (Official Extended Video)

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Metallica - Through The Never", secvențe de la filmări - VIDEO

Metallica a dezvăluit recent două clipuri ce conțin secvențe de la filmările peliculei 3D "Through The Never". Filmul va debuta...

Închide