Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto

Holograf va susține în noiembrie două concerte la Sala Palatului

Holograf va reveni în noiembrie pe scena Sălii Palatului pentru a susține două concerte. Pe 25 și 26 noiembrie publicul va avea ocazia de a asculta cele mai îndrăgite piese ale formației. Anunțul privind programarea concertelor vine la doar câteva zile de la gala Media Music Awards 2013, în cadrul căreia Holograf a lansat videoclipul piesei "Roua dimineții", primind, de asemenea, "Premiul de excelență".
Holograf

Holograf

Deși sfârșitul anului 2012 a fost unul problematic pentru Holograf, începutul lui 2013 punând chiar sub semnul întrebării reluarea concertelor amânate ale trupei, revenirea vocii lui Dan Bittman a pus din nou pe roate activitatea formației. După un prim concert în martie în Club Tribute și o serie de apariții la diverse evenimente din țară, formația este hotărâtă să recupereze perioada de stagnare.

Astfel, concertele de la Sala Palatului programate inițial pentru toamna lui 2012 au fost recent adăugate din nou în agenda Holograf. Fanii sunt așteptați la concert pe 25 și 26 noiembrie 2013, începând cu ora 19:30, pentru a asculta cele mai îndrăgite piese ale formației. Prețurile biletelor variază între 50 și 120 lei și pot fi achiziționate de pe Eventim.

Holograf a fost în ultima perioadă într-o formă de zile mari. Trupa a lansat din martie încoace două videoclipuri noi, ce promovează piesele "Dacă noi ne iubim" și "Roua dimineții". Single-urile sunt extrase de pe albumul "Love Affair", apărut pe piață în ianuarie 2012.

Recent, Holograf a participat la gala Media Music Awards 2013, în cadrul căreia a primit "Premiul de excelență". Trupa a concertat în cadrul evenimentului, difuzând în premieră noul videoclip "Roua dimineții", ce include secvențe din filmul "Ultimul zburător", regizat de Ovidiu Georgescu. Conform basistului Iulian Vrabete, mesajul noii piese promovate este unul simplu și emoționant.

"Piesa "Roua dimineții" vorbește despre eforturile pe care trebuie să le facem fiecare dintre noi ca să ne păstrăm sentimentele, afecțiunea și oamenii apropiați. Ceea ce ne aduce întâlnirea cu omul pe care îl căutam este un lucru foarte prețios și nu trebuie lăsat la întâmplare".

Dan Bittman va jongla în perioada următoare cu rolul de solist și cel de jurat, noul sezon X Factor debutând pe 22 septembrie 2013. Află detalii despre prima zi de audiții din cadrul emisiunii-concurs.

Holograf  - "Roua dimineții" (VIDEOCLIP)

Citește mai multe despre Holograf
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul Kitaro de la București, reprogramat pentru martie 2014

Concertul pe care compozitorului japonez Kitaro urma să-l susțină pe 5 octombrie la Sala Palatului din București a fost reprogramat...

Închide