Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

HIM a lansat un nou clip, "Into The Night" - VIDEOCLIP

"Into The Night", noul videoclip lansat de formatia finlandeză HIM poate fi urmărit pe InfoMusic. Melodia este inclusă pe cel de-al 8-lea album din discografie, intitulat "Tears on Tape", apărut pe 29 aprilie 2013 prin intermediul casei de discuri Cooking Vinyl.
HIM

HIM

După apariția clipului, "All Lips Go Blue", HIM a revenit cu cel de-al treilea video de promovare al albumului "Tears on Tape". Piesa aleasă poartă numele "Into The Night" iar videoclipul poate fi urmărit pe InfoMusic mai jos. Cel de-al 8-lea album din discografie este distribuit prin intermediul casei de discuri Cooking Vinyl și a fost lansat pe 29 aprilie.

"Tears on Tape" a fost înregistrat în studioul solistului Ville Valo, alături de producătorul Hiili Hiilesmaa (69 Eyes, Apocalyptica) iar mixajul este realizat de Tim Palmer, cunoscut pentru colaborările sale cu nume ca Ozzy Osbourne, Pearl Jam, U2 sau Robert Plant.

La sfârșitul anului trecut HIM a sărbătorit 20 de ani de carieră prin lansarea compilației "XX – Two Decades of Love Metal". Pe lângă hit-uri precum "Join Me (In Death)", "Gone With The Sin" sau "Heartache Every Moment" trupa a introdus și o compoziție nouă, "Strange World", care este un cover lansat de Kevin Grivois.

HIM - "Into The Night"

HIM a luat ființă în Helsinki, în vara anului 1995 unde Ville Valo a decis să-și formeze o trupă împreună cu cel mai bun prieten al său, Mikko Paananen (Mige Amour - chitara bas) și Mikko Lindstrom (Linde Lily Lazer - chitară). HIM și-a creat propriul stil muzical, Love Metal, pentru a evita să fie catalogat ca aparținând unui anumit gen muzical. A lansat 8 albume și este una dintre cele mai bine cotate trupe din sfera metalului melodios din lume, cu peste 5 milioane de albume vândute.

Tracklist "Tears on Tape"

 1. Worth My Heart
 2. I Will Be The End of You
 3. Lips Go Blue
 4. Dreams That Fade
 5. Hearts At War
 6. Tears On Tape
 7. Weathered
 8. No Time For Romantics
 9. A Game We All Lose
 10. Kiss of Memories
 11. We Found Love In The Dark
 12. Crown of Thorns

Citește mai multe despre HIM
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Europe lansează un nou DVD, "Live At Sweden Rock - 30th Anniversary Show"

Pentru a sărbătorii 30 de ani de la apariția primului album, formația suedeză Europe a susținut pe 7 iunie 2013...

Închide