Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Grasu XXL și Ami au lansat noul single "Deja Vu" - AUDIO

Ascultă pe InfoMusic colaborarea inedită dintre Grasu XXL și Ami. Aceasta este prima piesă lansată de Ami în limba română.
Ami

Ami

Grasu XXL și Ami au lansat o piesă incendiară. Intitulată "Deja Vu", melodia este compusă de David Deejay (Adi Colceru). Această colaborare inedită i-a luat prin surprindere chiar și pe cei doi artiști. Single-ul este produs MediaPro Music și MusicExpertCompany.

Nu m-am gândit vreodată că vom colabora!, a mărturisit Ami.

Prima oară când am simțit dragoste și ură în același timp, am fost foarte șocat și confuz. Melodia asta e despre emoția aia. Mi-a fost destul de greu să scriu despre treaba asta, tre' să recunosc... a ieșt însă foarte bine. Ami rupe refrenu, Adi a rupt beatu'... eu..., a spus Grasu XXL despre noua piesă.

Colaborarea cu Grasu XXL mă bucură foarte tare! Îl apreciez foarte mult, mi se pare un artist complet și sper că acest featuring să ne prindă bine amândurora. Noul single a fost o provocare, mai ales că stilul muzical este diferit de cel abordat de mine până acum. Îmi doream de multă vreme să lansez o piesă în limba română și acum a fost ocazia perfectă, a explicat Ami.

Pe lângă colaborarea cu Ami, Grasu XXL pregătește lansarea a două albume noi până la sfârșitul anului. Primul este un material live cu piese deja consacrate. Acesta a fost înregistrat în Euphoria Music Hall Cluj alături de un live band. Cel de-al doilea album este mult așteptatul disc intitulat "Unu".

Grasu XXL feat. Ami - "Deja Vu"

Citește mai multe despre AMIGrasu XXL
RECOMANDARE:Cumpără noul album Grasu XXL - Drumul spre succes
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"In Your Eyes" de la Grimus este soundtrack al filmului "Love Building"

"In Your Eyes", una dintre cele mai îndrăgite piese ale formației Grimus, a fost aleasă pentru a face parte din...

Închide