Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Freddie Mercury este din nou rege în Angry Birds - VIDEO

Freddie Mercury a fost din nou transformat într-un personaj Angry Birds. Noul joc a fost realizat special pentru a sărbători data de 5 septembrie, ziua în care solistul Queen ar fi împlinit 67 de ani.
Angry Birds Friends - competiție specială: Freddie For A Day

Angry Birds Friends - competiție specială: Freddie For A Day

Queen și Angry Birds au făcut din nou echipă pentru a realiza un joc special cu ocazia evenimentului Freddie For A Day 2013. Pe data de 5 septembrie, când Freddie Mercury ar fi împlinit 67 de ani, fanii sunt încurajați să se costumeze ca solistul și au loc diferite activități caritabile. Banii strânși sunt donați fundației The Mercury Phoenix Trust, ce ajută oamenii bolnavi de HIV/SIDA, din întreaga lume.

În ceea ce privește jocul Angry Birds, în perioada 2-8 septembrie, fanii pot juca un campionat special pe aplicația mobilă, dar și pe Facebook. În timpul jocului își face apariția personajul Freddie Bird, inspirat din celebrul solist, iar în fiecare nivel se face referire la cele mai cunoscute hituri Queen

Anul trecut am fost încântați să participăm la Freddie For A Day prin introducerea lui Freddie Mercury într-unul dintre cele mai populare jocuri. Suntem foarte bucuroși să ne oferim sprijinul în continuare și să facem cunoscută fundația The Mercury Phoenix Trust și anul acesta printr-un campionat Angry Birds cu tema Freddie For A Day, ce va include piese celebre și chiar mustăți, a declarat Philip Hickey, VP Marketing la Rovio Entertainment.

Fundația The Mercury Phoenix a fost înființată în 1992 de către membrii Queen Brian May și Roger Taylor, împreună cu managerul trupei Jim Beach, pentru a distribui banii strânși la concertul tribut Freddie Mercury Tribute Concert. Evenimentul a avut loc la aproximativ un an de la moartea solistului din cauza SIDEI. În perioada în care Freddie Mercury a descoperit că este bolnav se cunoșteau foarte puține lucruri despre SIDA, iar tratamentele nu erau eficace. Un cocktail eficient de medicamente s-a descoperit, din păcate, când artistul se afla în faza finală și nu a mai putut fi salvat.

În ziua de 5 septembrie 2013, artiști precum Roger Daltrey, Melanie C, Alfie Boe și Al Murray vor urca pe scena One Mayfair din Londra, pentru a-l comemora pe Freddie Mercury în cadrul unei seri de comedie și rock și pentru a strânge bani pentru fundația The Mercury Phoenix. Din 1992 și până în prezent, organizația a adunat peste 15 milioane de dolari ce au venit în ajutorul oamenilor bolnavi de SIDA din întreaga lume.

Angry Birds Friends - campionat special: Freddie For A Day

Citește mai multe despre Freddie MercuryQueen
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Prince a lansat un nou single, "Breakfast Can Wait" - AUDIO

Prince, unul dintre cei mai nonconformiști artiști, a lansat un nou single intitulat "Breakfast Can Wait". Melodia este inclusă pe...

Închide