Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show

Franz Ferdinand a lansat un clip horror, "Evil Eye" - VIDEOCLIP

Franz Ferdinand a lansat pe 27 august 2013 albumul "Right Thoughts, Right Words, Right Action". Noul single care beneficiază de un videoclip este pentru piesa "Evil Eye" și poate fi urmărit pe InfoMusic.

Franz Ferdinand

După apariția clipului "Love Illumination", scoțienii de la Franz Ferdinand au lansat un nou videoclip de promovare pentru albumul "Right Thoughts, Right Words, Right Action". Piesa aleasă poartă numele "Evil Eye" iar clipul poate fi urmărit mai jos.

"Evil Eye" este un videoclip horror, pentru realizarea acestuia trupa lucrând cu Diane Martel care a colaborat de-a lungul timpului cu artiști precum Mariah Carey, Christina Aguilera, Prodigy, Sting, Justin Timberlake, Beyonce, The White Stripes, Miley Cyrus etc.

"Right Thoughts, Right Words, Right Action" conține zece piese și a fost înregistrat în ultimul an într-o serie de studiouri diferite din Marea Britanie, Scoția, Suedia și Norvegia. Discula fost lansat pe 27 august 2013 prin intermediul casei de discuri casei de discuri Domino Records și este disponibil în mai multe formate inclusiv dublu CD, vinil, ediție limitată, ediție deluxe sau format digital.

Tracklist "Right Thoughts, Right Words, Right Action":

  1. Right Action
  2. Evil Eye
  3. Love Illumination
  4. Stand on the Horizon
  5. Fresh Strawberries
  6. Bullet
  7. Treason! Animals.
  8. The Universe Expanded
  9. Brief Encounters
  10. Goodbye Lovers & Friends

Botezată după arhiducele austriac Franz Ferdinand, trupa şi-a început drumul către glorie la Glasgow, în 2002 iar primul succes a venit odată cu single-ul "Take Me Out", extras de pe albumul de debut lansat în 2004. Cu un stil ce amestecă genurile indie rock cu post-punk, dance-punk şi indie rock, grupul este renumit pentru show-urile live electrizante iar până în prezent a avut numeroase apariţii la festivaluri celebre precum Glastonbury, Roskilde, Exit, Sziget, Werchter, Benicassim, PinkPop sau Coachella.

În prezent, trupa activează în componenţa Alex Kapranos (voce, chitară), Bob Hardy (bass), Nick McCarthy (chitară, clape, voce) şi Paul Thomson (tobe, percuţie, voce).

Franz Ferdinand - "Evil Eye"

Citește mai multe despre Franz Ferdinand
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Katie Melua a dezvăluit o piesă nouă, "Love Is A Silent Thief" - VIDEO

Invitată în cadrul emisiunii Sunday Brunch de la Channel4, Katie Melua a interpretat live o piesă nouă de pe albumul...

Închide