Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Fanii Rezident Ex pot alege oraşele în care va concerta trupa

În urma solicitărilor adresate direct membrilor grupului, pe site-urile de socializare sau în presă, Rezident Ex în colaborare cu I.S.R.R. vor alege localităţile turneului în funcţie de cele mai multe şi mai originale invitaţii primite.

Publicat

pe

Concert Rezident EX in True Club pe 1 mai 2013

În urma multor solicitări adresate direct membrilor grupului, pe site-urile de socializare sau în presă, Rezident Ex în colaborare cu I.S.R.R. vor alege localităţile turneului în funcţie de cele mai multe şi mai originale invitaţii primite. Pentru aceasta fanii trupei sunt rugaţi să trimită un mesaj video la adresa: [email protected] cu titlul "VREAU REZIDENT EX ÎN ORAŞUL MEU". Cele mai reuşite filmări vor fi incluse în campania de promovare a turneului.

Presa a remarcat prestaţia plină de implicare a artiştilor, cât şi reacţia puternică de apreciere a publicului şi a consemnat prin comentarii favorabile faptul că Rezident Ex a ocupat în cel mai scurt timp un loc în prima ligă a rock-ului din România. Solicitările foarte numeroase de interviuri, apariţiile la posturile de radio şi televiziune, precum şi valul de simpatie manifestat pe bloguri şi site-urile de socializare, dovedesc că Rezident Ex a devenit un brand care se află în continuă creştere:

"De fiecare dată, că a fost vorba de concert în Timişoara (Piaţa Unirii ), Bucureşti (Arenele Romane; Rom Expo) sau Vama Veche, miile de oameni veniţi la întâlnirea cu REZIDENT EX şi carismaticul lor vocalist - Ovidiu Ioncu Kempes - s-au manifestat cu un entuziasm demn de concertele unor staruri internaţionale."
"O asemenea efervescenţă nu poate fi ignorată sau îngradită. Aşa că muzicienii s-au hotarât să vină în întâmpinarea fanilor din diferite oraşe. Practic, la sfârşitul lunii octombrie, cei şase artişti î-şi vor concorda programul în aşa fel încât să se poată reuni pentru un turneu de 10 oraşe."

Lansarea pieselor "Povestiri din gară" - unul dintre cele mai mari hituri ale rock-ului românesc, compus de Tavi Iepan în anii '80, urmat de succesul piesei "Catedrala sufletului", precum şi apariţia albumului "Alpha" în primăvara acestui an, susţin angajamentul şi atitudinea profesională a acestui grup care, paradoxal, are tradiţie şi este totuşi nou. La nici un an de la primele concerte live, grupul a prezentat cu mare succes chiar în primă audiţie (live FolckYou) piesele "Noi să fim noi" şi "Lasă-mă să zbor", facând deja parte din a treia generaţie de piese Rezident Ex, dacă le putem numi aşa, lucru care indică o activitate susţinută şi anticipează noi apariţii discografice.

Ovidiu Ioncu Kempes (ex-Cargo), Tavi Iepan (ex-Progresiv TM, Cargo, Locatarii, Flying Wood), Christian Podratzky (ex-Abra, Pro Musica, Poems For Laila), Matthias Lange de Souza Nunez (ex-Sinner, Metalium), Adi Popescu (ex-Metamorf, Cargo) şi Vali Potra (Abra, Blazzaj) vă invită să participaţi la o nouă acţiune I.S.R.R. (Institutul Pentru Susţinerea Rock-ului în România). Membrii trupei au declarat:

Ovidiu Ioncu Kempes: "Cine ne doreşte cu adevarat ne va avea".
Matthias Lange: "Sunt îndrăgostit de ţara dumneavoastră şi mai ales de oameni, de ospitalitatea cu care am fost primiţi de acest public deosebit".
Christian Podratzky: "Aşteptăm mesajele voastre şi, sunt sigur, va fi o întâlnire de excepţie din toate punctele de vedere".
Tavi Iepan: "Acest turneu, pe lîngă întâlnirile cu fanii rock va avea şi o componentă de promovare multimedia a unor talente. În curând veţi primi amănunte".

Trending