Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Retro Music Festival 2019
INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Eminem a lansat clipul "Berzerk" cu Rick Rubin - VIDEOCLIP

Mult așteptatul videoclip "Berzek" a fost lansat în întregime și poate fi urmărit pe InfoMusic. În clip, Eminem are parte de un invitat special, celebrul producător Rick Rubin, care lucrează la noul album al rapperului.
Eminem -

Eminem - "Berzerk" (teaser videoclip)

După un teaser lansat ieri, Eminem a prezentat videoclipul complet al noului single "Berzek", în care își face apariția producătorul Rick Rubin. De asemenea, în clip mai sunt prezenți Kendrick Lamar, Kid Rock și Slaughterhouse. Prin "Berzek", rapperul vrea să reamintească publicului de muzica hip hop din anii '80 - '90 și face referire la videoclipul "So What 'Cha Want" lansat de grupul Beastie Boys în 1992.

Acesta este cel de-al doilea extras de pe viitorul album al lui Eminem. Initulat "MMLP2" (The Marshall Mathers LP 2), materialul va fi lansat pe 5 noiembrie. Printre producătorii care și-a adus contribuția se numără, evident Rick Rubin, Dr. Dre și NO ID. Primul single lansat este "Survival", ce servește ca soundtrack pentru trailerul noului joc de calculator "Call of Duty: Ghosts". Potrivit DJ-ului Alchemist, vechi colaborator al lui Eminem, noul album explorează diferite teritorii muzicale, ce vor surprinde publicul cu siguranță.

Este probabil cel mai incitant lucru pe care l-am facut până acum. Se numește "The Marshall Mathers LP 2" pentru că este o reîntoarcere la primul "Marshall Mathers LP". Asta este tot ce pot să spun momentan, a declarat artistul la Saturday Night Football.

Ultimul album lansat de Eminem este "Recovery" din 2010. Materialul s-a bucurat de un real succes, fiind desemnat cel mai bine vândut album în întreaga lume în 2010, cu peste 10 milioane de exemplare. În plus, single-ul "Love The Way You Lie" cântat împreună cu Rihanna a atins vânzări de peste 10,25 de milioane de copii la nivel internațional, devenind cel mai bine vândut single din cariera lui Eminem.

Eminem - "Berzek"

Citește mai multe despre Eminem
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eddie Murphy a lansat "Red Light" feat Snoop Lion - VIDEOCLIP

Eddie Murphy a lansat videoclipul piesei "Red Light", o melodie cu frecvențe reggae ce marchează prima colaborare a actorului american...

Închide