Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Eminem a dezvăluit un teaser al clipului "Berzerk" - VIDEO

Eminem a dezvăluit recent un teaser al noului său videoclip, realizat pentru piesa "Berzerk". Single-ul este primul extras de pe cel de-al 8-lea album al rapper-ului, "MMLP2", ce va fi lansat pe 5 noiembrie 2013.

Publicat

pe

Eminem - "Berzerk"
Eminem - "Berzerk"

Eminem s-a întors în atenția mediatică, alegând cu atenție metodele și momentele de promovare a noilor sale compoziții. După anunțul privind lansarea unui nou album în noiembrie și dezvăluirea unui teaser al single-ului "Berzerk" chiar în seara premiilor MTV VMA, rapper-ul incită fanii printr-un nou clip. Momentul ales de această dată este din nou unul de maximă audiență, Eminem prezentând un teaser al noului său videoclip chiar în timpul meciului de fotbal Michigan-Notre Dame. În clip apar Kendrick Lamar, Slaughterhouse și producătorul Rick Rubin.

Noul album al lui Eminem se numește "MMLP2" ("The Marshall Mathers LP 2") și îi are ca producători executivi pe Dr. Dre și Rick Rubin. Materialul discografic promite un sound diferit.

"Eminem explorează cu siguranță noi teritorii cu acest album. Până la urmă nici nu te poți aștepta la altceva din partea lui. Ăsta e șeful meu. Eu sunt DJ-ul lui, și nu pot să dezvălui foarte multe despre noile compoziții, dar știți cu toții care este calibrul lui și ce poate să facă", declara cu ceva timp în urmă DJ Alchemist în cadrul emisiunii americane RapFix Live.

"Berzerk", primul single de pe noul album, vine la doar câteva zile de la lansarea melodiei "Survival", soundtrack pentru trailerul noului joc de calculator "Call of Duty: Ghosts". Anterior acestei piese, rapperul a dezvăluit și single-ul "Symphony in H", inclus pe albumul "Piece Maker 3 (50 MC’s Reunion)".

Eminem a vândut până în prezent peste 100 de milioane de albume în întreaga lume. Discografia sa include 7 materiale: "Infinite" (1996), "The Slim Shady LP" (1999)," The Marshall Mathers LP" (2000), "The Eminem Show "(2002), "Encore" (2004), "Relapse" (2009), "Recovery" (2010). Cel mai bine vândut single al artistului este "Love The Way You Lie", lansat în 2010 și cântat în duet cu Rihanna. Piesa a înregistrat vînzări de peste 10 milioane de copii la nivel internațional.

Eminem - "Berzerk" Music Video Teaser

Trending