Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Elena Gheorghe a lansat clipul "Până dimineață" feat. JJ - VIDEOCLIP

Elena Gheorghe a lansat în premieră la Media Music Awards 2013 noul single "Până dimineață", o colaborare cu JJ. Melodia se bucură și de un videoclip, ce poate fi urmărit pe InfoMusic.
Elena Gheorghe -

Elena Gheorghe

Elena Gheorghe începe sezonul de toamnă cu videoclipul noului single "Până dimineață". Melodia este cântată împreună cu JJ și a avut premiera la gala Media Music Awards 2013. În clip, artista interpretează rolul unei studente care tocmai a absolvit facultatea și sărbătorește evenimentul cu prietenii săi. Elena Gheorghe a colaborat și de această dată cu regizorul Dan Petcan, cel care a surprins industria muzicală anul acesta cu videoclipul piesei "Ecou", în care personajul principal este prezentat în culori pale și lumini difuze.

"Până dimineață" este o piesă cu un tempo mai dinamic față single-ul precedent. Ca mesaj, melodia ne îndeamnă să trăim viața la maxim pentru că este scurtă - "Viața e scurtă, să știi, deschide larg ochii" este versul preferat al artistei. Single-ul a fost compus de același Laurențiu Duță, care a semnat și celelalte hituri ale Elenei ca "Disco Romancing", "Hot Girls" și "Ecou".

Elena Gheorghe a revenit anul acesta în forță cu single-ul "Ecou", care s-a numărat printre cele mai difuzate piese la radiourile de profil din România. Videoclipul "Ecou" a strâns un număr record de aproape 2 milioane de vizualizări pe contul de YouTube în mai puțin de 1 lună de apariție. Succesul piesei a reprezentat o surpriză chiar și pentru artistă. Aceasta se aștepta să fie bine primită de public, dar nu se gândea că va avea un asemenea impact.

"Sigur că așteptările existau, dar sincer să-ți spun, nu ne gândeam că va fi așa mare succesul. Deja suntem pe podium la Media Forest și ne bucurăm că ascultătorii de radio, chiar și telespectatorii își doresc să vadă videoclipul sau să asculte melodia la radio. Asta ne bucură cel mai tare și faptul că am fanii alături de mine și primesc din ce în ce mai mult mesaje de felicitare, chiar și de la băieți despre această piesă, care este una foarte sensibilă, pe mine nu poate decât să mă bucure și într-un fel să-mi spună că muzica de calitate va fi întotdeauna apreciată", declara Elena Gheorghe pentru InfoMusic în luna aprilie, la scurt timp de la lansarea single-ului.

Elena Gheorghe - "Până dimineață" feat. JJ (Videoclip)

Citește mai multe despre Elena Gheorghe
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concerte și petreceri în weekendul 20 - 22 septembrie 2013 - GHID

Fiecare weekend aduce cu sine porția meritată de relaxare și distracție. Pentru a ști exact cum să îți organizezi agenda...

Închide