Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Eddie Murphy a înregistrat o piesă reggae cu Snoop Lion - AUDIO

Eddie Murphy știe să-și întrețină publicul, indiferent dacă joacă în filme de comedie sau compune muzică. Recent, actorul american a lansat o piesă reggae în colaborare cu Snoop Lion. Single-ul se numește "Red Light" și are un sound similar stilului Bob Marley. Piesa va fi inclusă pe un nou album Eddie Murphy, intitulat "9".
Eddie Murphy -

Eddie Murphy - "Red Light"

Pe vremea când era cunoscut pentru show-ul de stand-up comedy "Eddie Murphy Delirious", actorul american se ocupa printre altele și de muzică. A început cu  The Bus Boys, o trupă de rock 'n' roll, soul, funk, și R & B, în care a activat ca backing vocal. În 1985 a lansat prima piesă solo, "Party All the Time", produsă de Rick James și Kevin Johnston. Single-ul a urcat până pe poziția a doua a topului Billboard Hot 100, după hitul "Say You, Say Me" al lui Lionel Richie.

"Party All the Time" a fost inclusă pe albumul de debut al lui Eddie Murphy, "How Could It Be", materialul atingând succesul comercial la scurtă vreme de la lansare. Discul produs de  Aquil Fudge a urcat până pe poziția 26 în topul Billboard 200, și până pe locul 17 în Top R&B/Hip-Hop Albums.

Albumul "Love's Alright", lansat în 1990, nu a mai înregistrat același succes, nefiind inclus în topul Billboard. De amintit, însă, este prezența sa în clipul "Remember the Time" al lui Michael Jackson. Eddie Murphy a jucat în videoclipul respectiv rolul marelui faraon egiptean.

Deși aparițiile în filme animate precum "Shrek" și "Shrek 2" i-au oferit ocazia de a cânta alături de Antonio Banderas, Eddie Murphy nu a mai lansat nimic pe plan muzical în ultimii 20 de ani. Se pare, însă, că actorul are din nou gânduri discografice, dezvăluind recent că un nou album se află în lucru.

Data lansării noului LP "9" sau tracklistul albumului nu au fost dezvăluite încă, suspansul fiind întreținut de o primă piesă, "Red Light". Single-ul este o colaborare cu Snoop Lion și abordează un stil cu totul diferit de cel din anii '80 - '90. R & B-ul a fost înlocuit cu un ritm reggae, asemănător hiturilor lui Bob Marley. Videoclipul acestui single va fi lansat pe 9 septembrie.

Eddie Murphy feat. Snoop Lion - "Red Light"

Citește mai multe despre Snoop Dogg
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Antonia este noua imagine Avon - VIDEO

Dacă în luna iulie Antonia își îndemna fanii să poarte prima sa colecție de haine, acum artista le recomandă să...

Închide