Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Dub FX explică cum să ai succes în muzică fără casa de discuri - VIDEO

Foarte mulți oameni l-au întrebat cum au reușit cum a reușit să aibă succes ca artist independent. Astfel, Dub FX a decis să înregistreze un video în care explică cum poți să reușești fără o casa de discuri sau investiții mari.

Publicat

pe

Dub FX explică cum să ai succes în muzică fără casa de discuri
Dub FX explică cum să ai succes în muzică fără casa de discuri

Pentru a avea succes în muzică independent, artistul trebuie să-și dezvolte și calitățile de antreprenor. În video-ul său, Dux FX, pe care am avut ocazia să-l vedem în concert de câteva ori în România, pune accentul pe flexibilitate. Țelul pe care ți l-ai stabilit se poate schimba în timp, în funcție de felul în care evoluează lucrurile, astfel că este important să fii deschis atât la minte, cât și la suflet. Pentru a-ți testa limitele, pentru a le depăși și pentru a te întări, artistul de beatboxing sugerează să experimentezi prestațiile în stradă.

Dacă exersezi în dormitor îți vei îmbunătății tehnica, dar nu vei învăța cum să prestezi. Vei învăța să interpretezi doar făcand asta și nu există nu loc mai bun decât strada. Călătorește și învață de la ceilalți - Dub FX

Perseverența este un alt aspect ce nu trebuie ignorat, întrucât până vei avea succes, te vei lovi de numeroase eșecuri, peste care trebuie să treci. Greșelile trebuie analizate, pentru a învăța ceva din ele. De asemenea, este foarte important să reușești să-ți păstrezi spiritul optimist și să transmiți celor din jur pozitivitate.

Înregistrează câteva piese, punele pe CD și vinde-le chiar dacă nu ești mulțumit 100% de produs. Dacă oamenii vor să-l cumpere, lasă-i să-l cumpere. Te va ajuta să poți face în viitor CD-uri și mai bune.

Te vei pune într-o poziție vulnerabilă, în care oamenii pot țipa la tine sau pot râde de tine, dar dacă faci ceva care transmite pozitivitate atunci celalți oameni vor fi mereu de partea ta și vor lupta pentru tine. Fii puternic și nu renunța niciodată! - Dub FX

Dub FX este un artist complet independent care s-a promovat prin prestații live, rețele de socializare și prin distribuirea unor sample-uri gratuite. Acesta a devenit o adevărată senzație pe YouTube, când înregistrarea unui concert de stradă din Amsterdam a ajuns viral. De când a fost postat în 2008 și până în prezent, video-ul a strâns peste 17 milioane de vizualizări. Pentru a-și distribui muzica, Dub FX a pus bazele casei de discuri Convoy Un.Ltd. Prin aceasta și-au mai lansat albume, artiști produși de Dub FX, precum Flower Fairy, logodnica acestuia, Sirius și Mr. Woodnote. În versurile sale, cântărețul de beatboxing vorbește despre evenimentele mondiale, angoasele contemporane, problemele sociale. Dub FX sugerează o revoluție individuală, a fiecărui om în parte, prin determinare de sine și angajament.

Dub FX explică cum să ai succes în muzică fără casa de discuri

Comentează

Trending