Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Dony a lansat "Moonlight" - AUDIO

Dony revine la început de toamnă cu un nou single, ce poate fi ascultat pe InfoMusic. Cântecul a fost compus în colaborare cu Laurențiu Duță și The Kid.

Publicat

pe

Dony
Dony

Deși vara s-a terminat, începutul de toamnă pentru echipa 1ArtistMusic, formată din Laurențiu Duță, Dony, The Kid, Alex Mica și Mr Sax, se anunță unul pline de surprize. Cel care dă startul toamnei și a producțiilor pentru acest nou sezon este talentatul artist și producator Dony. Acesta revine în forță cu o nouă piesă. Intitulată "Moonlight", melodia a fost compusă împreună cu Laurențiu Duță și The Kid.

E gata!!!! Noul meu single is out now ..cum zice englezul!!! Vă salut și o seară superbă!!!!, declara artistul cu o seară înainte de lansare.

Versurile piesei "Moonlight" sunt pline de romantism și au scopul de a crea ascultătorului o stare de liniște interioară. Întreaga melodie stă sub semnul iubirii, cel mai puternic sentiment care se poate înfiripa între doi oameni.

Cornel Donici, cunoscut sub numele de scenă Dony este un cântăreț și producător român, colaborator frecvent al DJ-ului şi compozitorului David Deejay. Single-ul "Sexy Thing" din 2008 a devenit hit la nivel european, iar de atunci, Dony și David Deejay s-au impus în topurile muzicii dance house din România. Împreună au mai lansat hiturile "Nasty Dream (2008), " So Bizzare "(2009) și "Temptation" (2010). Acesta a colaborat și cu Andreea Bănică, alături de care a lansat single-ul "Samba", în 2009. În februarie 2011 a atras atenția publicului ca artist solo, când a prezentat piesa "Hot Girls" feat. Elena Gheorghe. Cântecul s-a bucurat de un succes enorm, ajungând la peste 5 milioane de vizualizări pe YouTube. Ultimul single al lui Dony a apărut în urmă cu 4 luni și se intitulează "Vino-ncoa'".

Dony - "Moonlight"

Trending